avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate katy1988

Activitate katy1988

Mulțumesc frumos pentru răspuns, dacă ma puteți ajuta cu variantele de care spuneți, chiar va rog. Mulțumesc

MYRA CIMPEAN a scris:

Sunt cateva variante de rezolvare. Daca nu reusiti, atunci nu va ramane decat sa va adresati instantei de judecata. Intre timp strangeti probe din care sa rezulte toata situatia

Bună ziua, am avut un autoturism pe care l-am înstrăinat unei cunoștințe cu înțelegerea de a îmi da în rate banii și când va achita integral sa facem actele de v-c. la ultima suma de bani pe care mai avea sa mi-o dea, nu a venit el fizic, trimițând pe cineva cu banii, având ca pretext ca este plecat din tara și ca mașina este în afara Bucureștiului într-un garaj. Am așteptat venirea lui în tara...insa sub diverse motive a tot întârziat, pana am început sa primim amenzi pe mașină din Franța. Care sunt pașii pentru a scăpa de mașină care din punctul meu de vedere este a lui deoarece mi-a achitat suma stabilita și amenzile sa le ia asupra lui, cu toate ca mi-a zis ca le va plăti, sunt 2 ani de discuții și nu ajung la nici o înțelegere nici sa vina sa ii fac actele, nici sa își plătească amenzile, am fost la o secție de politie și au zis ca nu tine de ei, deoarece nu ar fi abuz de încredere. Ieșind din tara cu mașina fără procura, fără nimic de la mine... Cum pot face dacă ma puteți ajuta va rog. Mulțumesc
Buna ziua, am o întrebare, de 1 an sunt separat de soție ca și locație, am lăsat-o pe ea in casa cu copii și eu am plecat deoarece erau din ce in ce mai dese certurile care dădeau in violenta și pentru a evita orice situație gravă am plecat eu, între timp mi-am făcut o relație și locuiesc cu cineva. acum soția de care doresc sa bag divorț amenință ca faptul ca stau cu cineva îl va declara la instanța și ca îmi va lua totul. specific ca pana sa plec de acasa doar eu am lucrat și am întreținut casa și familia, ea nelucrand nici măcar o zi pana atunci. poate avea câștig de cauza prin faptul ca eu locuiesc cu altcineva acum? și contează faptul ca doar eu am adus un venit in casa pana acum un an? ce ma sfătuiți? aștept cu mare interes raspunsul dvs. cu respect