avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu probleme

Buna ziua, am o întrebare, de 1 an sunt separat de soție ca și locație, am lăsat-o pe ea in casa cu copii și eu am plecat deoarece erau din ce in ce mai dese certurile care dădeau in violenta și pentru a evita orice situație gravă am plecat eu, între timp mi-am făcut o relație și locuiesc cu cineva. acum soția de care doresc sa bag divorț amenință ca faptul ca stau cu cineva îl va declara la instanța și ca îmi va lua totul. specific ca pana sa plec de acasa doar eu am lucrat și am întreținut casa și familia, ea nelucrand nici măcar o zi pana atunci. poate avea câștig de cauza prin faptul ca eu locuiesc cu altcineva acum? și contează faptul ca doar eu am adus un venit in casa pana acum un an? ce ma sfătuiți? aștept cu mare interes raspunsul dvs. cu respect
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:48, 13 August 2019
Buna ziua,
Discutati cu un avocat si demarati partajul in instanta, daca amiabil nu se poate.
Nu are nici o treaba ca locuiti cu altcineva partajul bunurilor comune.
Ultima modificare: Marți, 13 August 2019
Ionut.ion, utilizator
Împrejurarea că aveți o nouă relație n-are nici măcar o legătura tangențială cu partajul, ar putea eventual constitui un motiv de divorț dacă încă nu s-a desfăcut căsătoria.
Contractați servicii avocațiale și demarați procedura de partaj în instanță, dacă dovediți că ați contribuit mai mult, veți primi mai mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt hotarata sa divortez,dar cum fac? V00 V00 Buna ziua! (o sa imi cer scuze de acum pentru eventualele greseli de formulare,dar sper sa imi fie iertate si inteleasa esenta lucrurilor,e mult mai ... (vezi toată discuția)
Custodie minor M Alexandra M Alexandra Buna seara! Incerc sa scurtez povestea cat pot de mult, dar in acelasi timp sper sa nu omit detalii. Sunt casatorita de 3 ani si ceva, avem un baietel de ... (vezi toată discuția)
Divort ALEXIA IOANA NATALIA ALEXIA IOANA NATALIA Am plecat din casa in care locuiam cu sotul si copilul de un an din cauza neintelegerilor cu el si mama lui.Am plecat in casa parintilor mei,cu copilul.Pana ... (vezi toată discuția)