Buna seara! Incerc sa scurtez povestea cat pot de mult, dar in acelasi timp sper sa nu omit detalii. Sunt casatorita de 3 ani si ceva, avem un baietel de aproape 3 ani. La sfarsitul lunii martie am decis sa pun capat relatiei. Intamplator, la foarte putin timp dupa am cunoscut pe altcineva. Sotul meu lucreaza in strainatate, dar cu contract de Ro. Nu am depus actele de divort desi a fost acasa fiindca timpul nu ne-a permis. Acum ma ameninta ca imi va lua copilul. Ce sanse are? Noua mea relatie ar putea fi un motiv pentru care as putea pierde copilul? Mentionez ca si eu muncesc, am un salariu decent. Casa nu are niciunul dintre noi. Singurul lui avantaj ar fi salariul, dar banuiesc ca e egal cu 0 tinand cont ca nu e in tara. De ce greseli ar trebui da ma feresc? Poate ca gresesc fara sa imi dau seama. Va multumesc!
Buna seara,
Nu are nicio legatura relatia dumneavoastra cu copilul
Sanse sa va ia copilul sunt minime
Angajati-va un avocat si divortati cat mai repede. asa e corect si civilizat.
Din prima secunda mi-am dorit sa divortez la notar. Ce-i drept, nici nu mi-as permite un proces.
Nu vreau sa ii pun bariere in relatia cu copilul. Chiar vreau sa fac tot posibilul sa nu sufere cel mic.
Greseli se pot face si daca ati fi instruită de avocat ca în armată sau ca în trupele speciale.
Faptul ca aveti amant nu conteaza.
Apararile se fac in concret in raport de toate variantele, în funcție de mutarea părții adverse.
Nu exista o mutare sau o lovitură directă imparabila din prima secundă a procesului.
Dacă vă înțelegeți cu încă soțul sub toate aspectele, mergeți la notar, altminteri este necesară o acțiune la instanța ultimului domiciliu comun.
Șansele să se dispună stabilirea domiciliului la dvs sunt covârșitoare, veți obține și pensie de întreținere.
Relația dvs cu un alt bărbăt poate constitui un motiv de desfacere a căsătoriei dar n-are nici măcar o legătură tangențială cu acele capetete de cerere referitoare la minor.
Va multumesc din suflet! M-ati mai linistit. Eu inca sper sa reusim sa lasam deoparte neintelegerile noastre si sa divortam la notar. Ar fi cel mai simplu pentru toti 3.
Divort
marya2008
In primul rand vreau sa va spun ca sunt casatorita de 3 ani jumatate, avem un copil de 3 ani impreuna.
Au existat neintelegeri intre noi, dar acum o luna ... (vezi toată discuția)
Divort
Alexandru 112
Buna ziua.de curând urmează să dau divorț de soție.ea are un credit de nevoi personale pe numele ei...acum nu vrea sa imi accepte divorțul pana nu ii ... (vezi toată discuția)