avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate TopKenzo

Activitate TopKenzo

Pai, doar emitr factura, scrie pe ea ce ai cumparat, numele site-ului de gazduire si cat ai cheltuit in total, am o alta intrebare:
Cam cat de mult venit ar fi nevoie ca ANPC sa ia masuri? O aproximatie va rog.
Salutare, nu am gasit ABSOLUT nicaieri pe internet cineva care sa spuna clar daca estr nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire si resell.
Nu am auzit de absolut nici un site ce gazduieste sa fi fost inchis pentru ca nu are firma.
In plus am favut o reclamatie anpc catre un site ce gazduieste fara firma (inca 3 persoane au facut) acum jumatate de am, nimic, site-ul nu a fost inchis.
Cunosc extrem de multe siteuri ce vand servicii de gazduire ce ruleaza de cativa ani buni si nu au firma (da, ofera facturi si chestii)

Intrebare: e nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire / domenii?
Salutare.

E nevoie de acte pentru firma de gazduire? Dar de reselling?

Alta intrebare: am nevoie de acte pentru un soft web ce are un sistem de plați online (ca WHMCS,soft-ul folosit de aproape toate firmele de gazduire pentru vanzari)
Răspuns la discuția Amenintare cu atac catre firma
Sigur este ilegal acest tip de atac in Romania?

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Cu dovezi clare prin care sa va sustineti acuzatiile prin care sunteti amenintat puteti inainta o plangere penala catre parchet pentru infractiunea de amenintare.

Salutare,am o firma de gazduire si ma ameninta cineva (care a mai distrus cateva site-uri) cu atacuri de tip DDOS si explot-uri (gasirea vulnerabilitatilor).

Ce pot face? Unde pot raporta?