Pai, doar emitr factura, scrie pe ea ce ai cumparat, numele site-ului de gazduire si cat ai cheltuit in total, am o alta intrebare:
Cam cat de mult venit ar fi nevoie ca ANPC sa ia masuri? O aproximatie va rog.
Salutare, nu am gasit ABSOLUT nicaieri pe internet cineva care sa spuna clar daca estr nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire si resell.
Nu am auzit de absolut nici un site ce gazduieste sa fi fost inchis pentru ca nu are firma.
In plus am favut o reclamatie anpc catre un site ce gazduieste fara firma (inca 3 persoane au facut) acum jumatate de am, nimic, site-ul nu a fost inchis.
Cunosc extrem de multe siteuri ce vand servicii de gazduire ce ruleaza de cativa ani buni si nu au firma (da, ofera facturi si chestii)
Intrebare: e nevoie de firma pentru a vinde servicii de gazduire / domenii?
E nevoie de acte pentru firma de gazduire? Dar de reselling?
Alta intrebare: am nevoie de acte pentru un soft web ce are un sistem de plați online (ca WHMCS,soft-ul folosit de aproape toate firmele de gazduire pentru vanzari)
Cu dovezi clare prin care sa va sustineti acuzatiile prin care sunteti amenintat puteti inainta o plangere penala catre parchet pentru infractiunea de amenintare.
Salutare,am o firma de gazduire si ma ameninta cineva (care a mai distrus cateva site-uri) cu atacuri de tip DDOS si explot-uri (gasirea vulnerabilitatilor).