avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenintare cu atac catre firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenintare cu atac catre firma

Salutare,am o firma de gazduire si ma ameninta cineva (care a mai distrus cateva site-uri) cu atacuri de tip DDOS si explot-uri (gasirea vulnerabilitatilor).

Ce pot face? Unde pot raporta?
Cel mai recent răspuns: S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L , Consultant de business 22:02, 28 Noiembrie 2019
Cu dovezi clare prin care sa va sustineti acuzatiile prin care sunteti amenintat puteti inainta o plangere penala catre parchet pentru infractiunea de amenintare.
Sigur este ilegal acest tip de atac in Romania?

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Cu dovezi clare prin care sa va sustineti acuzatiile prin care sunteti amenintat puteti inainta o plangere penala catre parchet pentru infractiunea de amenintare.

Nu m-am pronuntat referitor la 'atacuri', m-am pronuntat referitor la amenintari .

TopKenzo a scris:

Sigur este ilegal acest tip de atac in Romania?

S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vorbele "până la lege îți iei omor", "Îți dau una de te ... Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Vorbele \"Până la lege îți iei omor\", \"Îți dau una de te las aici\", \"te bag în canal\" .. sunt infracțiuni? Cu astfel de amenințări și cu ... (vezi toată discuția)
Calomnie adrianaro adrianaro in urma constructiei ilegale a unui gard in jurul blocului, am fost acuzata de 3 locatari , ca am depus plangere la politie si ei au fost obligati sa darame ... (vezi toată discuția)
Inducerea în eroare a organelor judiciare alex242 alex242 În anul 2019 am avut un vecin voiajor care a locuit doar o lună în bloc ( în chirie). In această perioadă am avut un conflict cu vecinul in cauza si ... (vezi toată discuția)