avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate marius991

Activitate marius991

Buna ziua, am o intrebare, cladirea despre care este vorba are destinatia de cladire de birouri in CF, se doreste schimbarea destinatiei cladirii in hotel, nu se aduc modificari arhitecturale sau de structura, nici schimbari de natura urbanistica, practic e nevoie doar de schimbarea in acte a destinatiei imobilului. Mentionez ca, conform PUG-ului, parcela pe care este amplasata cladirea are destinatia de Subzonă de activităţi economice cu caracter terţiar, in care sunt incluse si hotel si birouri. Mai am nevoie de acordul vecinilor in acest caz?
Va multumesc !
Nu pot schimba destinatia casei in birou in urma constituirii firmei SRL ? Este necesar sa imi apara asta in CF. Multumesc pentru raspunsul anterior ! Mentionez ca, conform PUG zona in care ma aflu este Subzona S_Et (permite birouri) cu zona dominanta LiU (locuinte individuale).
Buna ziua, am o nelamurire legata de schimbarea destinatiei casei personale in sediul social al firmei care doresc sa o intemeiez. Trebuie sa imi apara in CF altceva decat casa de locuit. Am nevoie de acordul vecinilor? Daca da, trebuie notarial sau ajunge doar declaratie cu martori? Multumesc !