avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie din casa de locuit in sediu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie din casa de locuit in sediu social

Buna ziua, am o nelamurire legata de schimbarea destinatiei casei personale in sediul social al firmei care doresc sa o intemeiez. Trebuie sa imi apara in CF altceva decat casa de locuit. Am nevoie de acordul vecinilor? Daca da, trebuie notarial sau ajunge doar declaratie cu martori? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: marius991 , utilizator 13:09, 22 August 2019
Destinatia casei nu se schimba. Pur si simplu, la momentul cand constituiti firma declarati sediul social la adresa respectiva.
Nu e nevoie de acordul vecinilor.
O sa trebuiasca o declaratie notariala din partea dvs ca spatiul respectiv este format din mai multe incaperi si de asemenea, trebuie o dovada a folosintei spatiului (un contract de inchiriere intre dvs si firma sau unul de comodat)
Nu pot schimba destinatia casei in birou in urma constituirii firmei SRL ? Este necesar sa imi apara asta in CF. Multumesc pentru raspunsul anterior ! Mentionez ca, conform PUG zona in care ma aflu este Subzona S_Et (permite birouri) cu zona dominanta LiU (locuinte individuale).
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
marius991, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie din cladire de birouri in hotel marius991 marius991 Buna ziua, am o intrebare, cladirea despre care este vorba are destinatia de cladire de birouri in CF, se doreste schimbarea destinatiei cladirii in hotel, nu ... (vezi toată discuția)
Contract chirie (+comodat) intre persoane fizice -> sediu social societate platitoare tva StefanR StefanR Buna ziua, In vederea infiintarii unui SRL-D am inchiriat un spatiu intr-o cladire de birouri. In contract este prevazut faptul ca este cladire de birouri, ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din birou in spatiu de locuit - procedura raresica07 raresica07 Buna ziua. Am cumparat un apartament intr-un imobil, iar in Cf el apare ca si birou.Puteti sa-mi spuneti ce pasi am de facut pentru a schimba destinatia ... (vezi toată discuția)