avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinatie din cladire de birouri in hotel
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinatie din cladire de birouri in hotel

Buna ziua, am o intrebare, cladirea despre care este vorba are destinatia de cladire de birouri in CF, se doreste schimbarea destinatiei cladirii in hotel, nu se aduc modificari arhitecturale sau de structura, nici schimbari de natura urbanistica, practic e nevoie doar de schimbarea in acte a destinatiei imobilului. Mentionez ca, conform PUG-ului, parcela pe care este amplasata cladirea are destinatia de Subzonă de activităţi economice cu caracter terţiar, in care sunt incluse si hotel si birouri. Mai am nevoie de acordul vecinilor in acest caz?
Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2019
marius991, utilizator

Alte discuții în legătură

Modificare statut constructie din nerezidential in rezidential asfalttango asfalttango Buna ziua, Am intrat in posesia unei cladiri de appx 100m2 care a apartinut tatalui meu (care a decedat) ,cladire cu caracter nerezidential si ca si ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie din casa de locuit in sediu social marius991 marius991 Buna ziua, am o nelamurire legata de schimbarea destinatiei casei personale in sediul social al firmei care doresc sa o intemeiez. Trebuie sa imi apara in CF ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie zona verde paunica paunica buna ziua, sunt proprietarul unui teren intravilan, obtinut prin retrocedare in anul 2007. la acel moment nu exista nici o ordonanta/lege care sa interzica ... (vezi toată discuția)