banii provin din mostenirea din partea strabunicului meu, tatal bunicului. nicidecum nu e bun dobandit in timpul mariajului. deci normal ea nu prea ar avea nici o legatura nu?
in conditiile astea credeti ca e o idee buna sa cumpar cu acei bani o garsoniera pe numele meu?
bunicul nu este chiar senil dar mai are momente... e deja batran.. stiti cum este..
oricum, nu exista documente si nimic in acest sens, el este internat in spital cu probleme de sanatate fizica, nu mentala.
in cazul in care scot banii din cont si cumpar o garsoniera pe numele meu. credeti ca sotia lui imi poate crea probleme (ori acum ori dupa moartea bunicului) ?
strabunicului meu i-a fost confiscat un teren de catre comunisti. la momentul confiscarii i s-a facut un proces verbal in care se specifica decat supratafata terenului.
ca si martori ar putea fi adus un vecin, fosta sotie a bunicului, fratele bunicului, un verisor al bunicului si insusi bunicul.
mentionez ca strabunicul a fost si condamnat la puscarie in momentul confiscarii (deoarece a refuzat sa il cedeze)
bunicul meu mi-a facut o procura generala in urma cu 3 luni. a facut procura deoarece nu avea bani destui pt a face act de vanzare-cumparare.
el este deja si putin senil si recent starea sanatatii lui s-a inrautatit, el momentan fiind internat in spital.
eu as vrea sa imi trec bunurile lui (un apartament, un teren, si un cont la banca) pe numele meu. conform dorientei lui.
in primul rand as dori sa stiu daca este posibil sa trec bunurile lui pe numle meu (cu act de varzare cumparare) folosindu-ma de acea Procura Generala.
si as mai dori sa stiu daca pot fi dat in judecata de catre sotia lui (care imi este bunica vitrega, el fiind recasatorit)