un prieten este in concediu medical in urma unui accident de circulatie destul de grav.are sanse de recuperare dar va dura foarte mult;concediul medical va fi de .
lunga durata.el este angajat pe durata determinata si la sfarsitul lunii noiembrie inceteaza contractul de munca.ce se intampla daca la acea data este tot in concediu medical?
multumesc
am fost lovit usor de o masina cu numar bulgaresc (a indoit aripa spate-trebuie remediata la tinichigiu auto).pe data de 29.07.2012 ora 22.
a doua zi am convenit cu vinovatul ca repara masina,dar nu mai dau de el(il cunosc)nu am declarat la politie ,dar acum cred ca trebuie ...
ce sa fac?e termen de declarare?pot folosi casco si pe urma asiguratorul sa recupereze banii?masinile cu numar bulgaresc au asigurari reale care opereaza in romania?
multumesc
multumesc de raspuns,dar... pentru un muncitor din prezent se poate face ceva
ca la vremea pensionarii sa-i fie considerata activitatea de acum"de grupa aII a"?
intreprinderea trebuie sa faca demersuri undeva sa obtina recunoastere pentru
aceasta?(am in vedere ingrijitor animale in complex zootehnic?sau a murit de tot
treaba cu grupa a II a?)scuze pt.exprimarea aproximativa si ... multumesc!
cine,cum si unde (se mai) poate considera "munca in conditii grele"?spre exemplu,
Ingrijitor animale intr-un complex zootehnic :ce trebuie facut ca aceasta activitate sa fie considerata pe buna dreptate de grupa a II-a?exista un normativ al activitatilor
"grele",al intreprinderilor cu astfel de activitati?(in spiritul ultimelor reglementari
legale).astept cu nerabdare lamuriri.multumesc