avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Activitate Crycu87

Activitate Crycu87

Buna ziua! Ma poate chema instanta sa ma prezint la declaratii daca ma aflu in concediu medical?sunt deplasabil.am doar mana rupta
Discuție Fond comert
Urmeaza sa cumpar fondul de comert de la un srl (salon de infrumusetare). Nu ma pricep foarte bine la aceste lucruri,La ce trebuie sa fiu atent,unde se semneaza contractul v-c? Pa notar sau la un avocat? Ce ar trebui sa contina v-c? Vanzatorul a spus ca facem un contract pe fondul de comert,cu mobilier..aparatura,iar pe produse consumabile,imi da factura,apoi face discount,sa le pot revinde si eu.
Buna ziua! As dori sa preiau afacerea cu un salon de infrumusetare, doar ca se vinde fara firma,insemnand sa imi fac propria firma.salonul functioneaza,dar stiu ca pe acelasi punct de lucru nu pot functiona doua firme.cum sa facem sa continuam afacerea pana obtinem avizele pe noua firma?de ex,ei inchid firma pe 15 ale lunii viitoare,eu merg maine sa depun actele pt infiintare srl,dar din monentul in care ei inchid firma,daca nu am toate autorizatiile,cum pot face sa mearga treaba?