avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Ma poate chema instanta sa ma prezint la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Ma poate chema instanta sa ma prezint la declaratii ...

Buna ziua! Ma poate chema instanta sa ma prezint la declaratii daca ma aflu in concediu medical?sunt deplasabil.am doar mana rupta
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Crycu87, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:56, 16 Septembrie 2020
Atata timp cat nu sunteti imobilizat sau nu exista un alt motiv pt a nu va deplasa da va poate chema. Ce calitate aveti in dosar ? Ati primit citatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie de la parchetul de pe langa inalta curte de casatie si justitie fara sens caterina222 caterina222 Buna seara, am primit azi o citatie de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie pe care n-o inteleg...nu inteleg despre ce proces este ... (vezi toată discuția)
Decont cheltuieli liveomars liveomars Buna ziua, In decembrie angajatorul mi-a cerut sa fac o deplasare in interes de serviciu,am facut aceea deplasare din bani personali.Le-am cerut sa-mi ... (vezi toată discuția)
Prezenta obligatorie stefania_24 stefania_24 Buna ziua. As avea o intrebare. Am fost citata la un proces de santaj, insa acesta are loc in alt judet. in citatie este mentionat faptul ca persoana citata nu ... (vezi toată discuția)