avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale decont cheltuieli
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

decont cheltuieli

Buna ziua,
In decembrie angajatorul mi-a cerut sa fac o deplasare in interes de serviciu,am facut aceea deplasare din bani personali.Le-am cerut sa-mi deconteze,iar acum ma cheama la serviciu pentru a-mi face decontul.Problema este ca ma aflu in concediu medical si voi mai sta inca o luna si nu mi pare normal sa astept atata sa-mi dea banii mei.
Exista o modalitate pentru a-mi face decontul,in conditiile acestea si sa semnez actele cand termin medicalul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 12:45, 10 Ianuarie 2013
Adica sa primiti banii fara sa faceti justificarea deplasarii? In niciun caz.
Au bonurile in original.
Si ordinul de deplasare stampilat si semnat de catre societatea la care ati fost trimis? Ati inscris in decont toate sumele cheltuite?
Am mers la sediul central al firmei,aici fiind punct de lucru,deci nu am mers la alta firma.Cand am plecat mi s-a spus ca la intoarcere la punctul de lucru mi se va face decont,numai ca ma aflu in medical si mai stau o luna.
Foarte bine ca ati mers la sediul central. Si de acolo trebuiau sa va aplice stampila pe ordinul de deplasare. In acest fel se confirma ca Dvs. ati trecut pe acolo.

Care este motivul pentru care nu va puteti deplasa la firma pentru semnarea documentelor si primirea banilor? Sunteti imobilizat la pat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)
Diurna usser123 usser123 Am si eu o intrebare referitoare la diurna Daca am o suma de 32.5 lei diurna trebuie sa aduc bonuri pentru suma cheltuita? Va rog daca se poate sa imi dati ... (vezi toată discuția)