avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fond comert
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fond comert

Urmeaza sa cumpar fondul de comert de la un srl (salon de infrumusetare). Nu ma pricep foarte bine la aceste lucruri,La ce trebuie sa fiu atent,unde se semneaza contractul v-c? Pa notar sau la un avocat? Ce ar trebui sa contina v-c? Vanzatorul a spus ca facem un contract pe fondul de comert,cu mobilier..aparatura,iar pe produse consumabile,imi da factura,apoi face discount,sa le pot revinde si eu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 30 August 2019

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Clauze contractuale nedorite ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Am o problema cu un furnizor care doreste sa includa in contract 2 clauze care nu imi convin. Ma poate ajuta cineva cu niste motive juridice pentru care pot ... (vezi toată discuția)
Denumirea unei firme Mirela V Mirela V buna ziua, v-as fi foarte racunoscatoare daca mi-ati putea raspunde la intrebarea: Denumirea unei firme in acte trebuie sa fie una si aceeasi cu baner-ul sau ... (vezi toată discuția)