avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate mojorisin

Activitate mojorisin

Răspuns la discuția Atacare proces verbal nesemnat.
As mai avea o intrebare. Daca in 10-15 zile nu mi se trimite PV pt a-l lua la cunostiinta si a-l putea contesta, pot sa fac o cerere sa mi se dea mai repede ? Exista vreo procedura prin care sa pot cere acest PV mai repede ?
va multumesc pentru raspunsul complex si atent oferit.

Ce imi sugerati dvs. e sa chem si politistul la proces. Din cate stiu politia se prezinta doar cu juristi. Daca nu vine si agentul, am vreun avantaj ?
Eram singur in masina, nu am martori.
Procesul verbal a ramas nesemnat de mine si nici de un alt martor (de pe strada) asa cum am inteles ca se procedeaza in astfel de cazuri.
Pozitia de panda a politistului nu ii permitea sa vada semaforul.
Ce se poate face in acest caz ?
Buna,
Am trecut pe culoarea galbena a semaforului iar politistul aflat la aprox 30m in SPATELE semaforului m-a oprit pe motiv de trecere pe rosu. El era singur, eu eram singur. Pe procesul verbal am trecut ca 1.Eu am trecut pe galben. 2.El era in spatele semaforului.(nu putea sa vada ce culoare e).
Mentionez ca nu am semnat PV. (lucru care l-a cam dezarmat pe organ)

Doresc sa contest in instanta acest PV din motivele mai sus mentionate si sunt interesat de procedura.
PV trebuie sa imi vina prin posta in ce termen ?
Dupa ce imi vine procesul acasa ce trebuie sa fac cu el ?

Mii de multumiri !
Din pacate, apartamentul a fost vandut. Am inteles ca dupa decesul mamei mai pot avea pretentii succesoriale de vreun fel ?
Deci pana la moartea ei nu se poate face nimic....

Va multumesc.
Totusi, ar exista posibilitatea sa ma adresez instantei pentru a-i lua acest drept de dispunere si in acest fel sa se asigure o liniste pentru toata lumea ?
Buna ziua,

Mama mea locuieste intr-un apartament impreuna cu tatal meu. Sunt divortati si apartamentul este pe numele ei. In ultima vreme si-a cam pierdut ratiunea si doreste sa ia in spatiu niste tineri carora sa le lase mostenire apartamentul (sau sa il vanda) pentru a beneficia de asistenta lor. Asta ar insemna sa il dea afara pe tatal meu si sa ma lipseasca de dreptul meu asupra respectivului apartament. Cum as putea sa o impiedic sa dispuna dupa bunul ei plac asupra apartamentului considerând ca (poate) ii lipsesc o parte din facultatile mintale ?

Va multumesc.