avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate ZP81x

Activitate ZP81x

Răspuns la discuția alcool la volan
Buna ziua ! Imi lasati daca se poate un nr de tel pentru a va putea contacta ? Multumesc !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Angajati-va aparator si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.
Riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere. Se vor aplica regulile de la concursul de infractiuni.

Răspuns la discuția Ordin restrictie 6 luni
Si eu sunt in aceasi situatie si din cate am inteles de la domul avocat , se poate revoca ordinul de restrictie daca dumneavosta in calitate de victima , incalcati acest ordin . Dar cu siguranta ne poate explica cineva de specialitate ...

M.E.Dima a scris:

Buna seara.In data de 27.01.2019,sotul meu m a agresat fizic in fata copilului in varsta de 3 ani.I s a emis un ordin de protectie provizoriu pt 5 zile.Astazi am primit un apel de la o doamna politist pt a ma anunta ca ordinul de restrictie s-a prelungit pt o perioada de 6luni.
As dorii sa stiu in cazul in care copilul se imbolnaveste ,nu este permisa nici atunci apropierea sotului fata de copil?Ordinul de restrictie este si asupra copilului,acum am recitit ordinul dat de politisti in seara abuzului.
Mentionez ca fata de fiica noastra nu a abuzat fizic niciodata si sunt foarte sigura ca nu ar face asta.Eu totusi imi doresc ca fiica mea sa se vada cu tatal.
Va rog sa mi spuneti daca incalc acest ordin,eu ca si victima in ideea ca fiica mea s ar intalnii cu tatal sau,ce s-ar putea intampla?Stiu ca este vorba despre o hotatare luata de instanta si as dorii sa aflu consecintele.Multumesc!

Buna seara, in perioda 2017 -2019 , am fost prins la volan de trei ori cu o alcolemie de peste 40% in aerul expirat , de doua ori am refuzat prelevarea de probe biologice din motive medicale , iar a treia oara am mers si la Inml pentru prelevare de probe . Inca nu stiu rezultatul analizelor . Mentionez ca in perioda asta nu am fost trimis in judecata in nici-un dosar din cel trei , fiind doar la stadiul de cercetare penala . va rog sa imi spune-ti ce se poate intampla si daca sa ma astept la inchisoare cu executare tinand cont si de faptul , ca nu am antecedente penala. multumesc anticipat