avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin restrictie 6 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin restrictie 6 luni

Buna seara.In data de 27.01.2019,sotul meu m a agresat fizic in fata copilului in varsta de 3 ani.I s a emis un ordin de protectie provizoriu pt 5 zile.Astazi am primit un apel de la o doamna politist pt a ma anunta ca ordinul de restrictie s-a prelungit pt o perioada de 6luni.
As dorii sa stiu in cazul in care copilul se imbolnaveste ,nu este permisa nici atunci apropierea sotului fata de copil?Ordinul de restrictie este si asupra copilului,acum am recitit ordinul dat de politisti in seara abuzului.
Mentionez ca fata de fiica noastra nu a abuzat fizic niciodata si sunt foarte sigura ca nu ar face asta.Eu totusi imi doresc ca fiica mea sa se vada cu tatal.
Va rog sa mi spuneti daca incalc acest ordin,eu ca si victima in ideea ca fiica mea s ar intalnii cu tatal sau,ce s-ar putea intampla?Stiu ca este vorba despre o hotatare luata de instanta si as dorii sa aflu consecintele.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ZP81x , utilizator 16:50, 28 Aprilie 2020
Si eu sunt in aceasi situatie si din cate am inteles de la domul avocat , se poate revoca ordinul de restrictie daca dumneavosta in calitate de victima , incalcati acest ordin . Dar cu siguranta ne poate explica cineva de specialitate ...

M.E.Dima a scris:

Buna seara.In data de 27.01.2019,sotul meu m a agresat fizic in fata copilului in varsta de 3 ani.I s a emis un ordin de protectie provizoriu pt 5 zile.Astazi am primit un apel de la o doamna politist pt a ma anunta ca ordinul de restrictie s-a prelungit pt o perioada de 6luni.
As dorii sa stiu in cazul in care copilul se imbolnaveste ,nu este permisa nici atunci apropierea sotului fata de copil?Ordinul de restrictie este si asupra copilului,acum am recitit ordinul dat de politisti in seara abuzului.
Mentionez ca fata de fiica noastra nu a abuzat fizic niciodata si sunt foarte sigura ca nu ar face asta.Eu totusi imi doresc ca fiica mea sa se vada cu tatal.
Va rog sa mi spuneti daca incalc acest ordin,eu ca si victima in ideea ca fiica mea s ar intalnii cu tatal sau,ce s-ar putea intampla?Stiu ca este vorba despre o hotatare luata de instanta si as dorii sa aflu consecintele.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli de conviețuire până la divorț eldo eldo Ce se poate face pana la divort atunci cand intervine o comportare din partea sotului cu jigniri,tipete,amenintari ,violente verbale si fizice,instaurand o ... (vezi toată discuția)
Sot abuziv mariuspopescuro mariuspopescuro Buna ziua, Sot si tata abuziv fizic in multe randuri, cu certificate medico legale si mama si fiica. Fiica nu mai sta cu parintii. Sotia a plecat de ... (vezi toată discuția)
Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! in 2017 am fost ... Ledoasa Ledoasa Obtinere ordin de protectie împotriva sotului ! In 2017 am fost injunghiata in gât de sotul meu ! A fost condamnat la 6 ani de detentie pt.tentativa de omor ... (vezi toată discuția)