avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim0519

Activitate Anonim0519

La locul de munca imi cere semnatura parintilor, intrebarea e ca poate si mama prietenului meu? Cu flotant are si parintii lui dreptul asupra mea exact ca parintii mei dar nu vreau sa ma risc
Am 16,stau cu prietenul meu si nu cu mult timp in urma am obtinut viza de flotant. Parintii mei sunt de acor sa stau aici dar mi-am facut flotantul ca sa nu cumva sa am probleme cu politia sau ceva ded genul. Acum problema mea e altceva. Vreau sa ma angajez doar ca nu stiu sigur daca se poate fara semnatura parintilor mei. Am auzit ca daca am flotant si proprietarul casei , in cazul asta socrii mei, au dreptul asupra mea deci s-ar putea sa fie semnatura lor de ajuns pentru angajare?
Va rog raspundeti cat mai repede.
Nu vreau sa repetati fiecare ca sunt proasta sau asa ceva. Parintii mei sunt cam de acord cu noi (se teme doar sa nu fac ceva postie) si Parintii prietenului meu ma iubesc foarte mult. As vrea sa stiu daca exista ceva modalitate de a sta cu el, am auzit de ceva act in care pot sa imi schimb adresa sa stau altundeva far nu stiu ce trebuie sa fac si unde ár trebui sa ma duc sa rezolv chestia asta. Va rog sa nu intram in discutii ca is minora, is proasta si sa stau acasa si etc.... Stiu ca exista ceva ce trebuie facut sa imi schimb adresa, cu acordul parintilor bineinteles, dar nu stiu cum se numeste si ce ar trebui sa fac, ce imi trebuie pentru fisa respectiva. Repet, nu e vorba ca mama suna la polite sau ceva, stie ca sunt aici si e de acord dar daca cumva vine politia si ma intreaba daca am chestia asta si eu nu am atunci poate ma duce acasa si daca mama stie ca is aici si nu are nimica cu noi.
Va fog, doar raspunsuri normale, fara ura si chestii.