avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot sa ma angajez cu viza de flotant cu acordul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot sa ma angajez cu viza de flotant cu acordul proprietarului?

Am 16,stau cu prietenul meu si nu cu mult timp in urma am obtinut viza de flotant. Parintii mei sunt de acor sa stau aici dar mi-am facut flotantul ca sa nu cumva sa am probleme cu politia sau ceva ded genul. Acum problema mea e altceva. Vreau sa ma angajez doar ca nu stiu sigur daca se poate fara semnatura parintilor mei. Am auzit ca daca am flotant si proprietarul casei , in cazul asta socrii mei, au dreptul asupra mea deci s-ar putea sa fie semnatura lor de ajuns pentru angajare?
Va rog raspundeti cat mai repede.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Anonim0519, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anonim0519 , utilizator 19:04, 20 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
La locul de munca imi cere semnatura parintilor, intrebarea e ca poate si mama prietenului meu? Cu flotant are si parintii lui dreptul asupra mea exact ca parintii mei dar nu vreau sa ma risc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dintr-un magazin de haine abis abis buna ziua!o sa expun problema mea si o sa rog pe cineva in domeniu sa imi raspunda.acum o saptamana am furat dintr-un magazin un articol in valoar de 50 RON.am ... (vezi toată discuția)
Declarație resedinta sau domiciliu Paularus Paularus Buna seara! Am o prietena care vrea sa isi dea copilul la o școală de care aparține strada mea. Cel mai bine ar fi sa figureze cu domiciliul aici, dar ... (vezi toată discuția)
Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? adică eu m-am ... Ciocea Ciocea Cum pot lua o persoana in spatiu fiind minora ? Adică eu mam mutat într-un alt oraș și la scoala nu ma primește pentru ca nu am adresa din buletin aici ... (vezi toată discuția)