avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate 85ana85

Activitate 85ana85

Noi suntem in Anglia vrea sa plecam ca el are pe altcineva si eu nu lucrez pt. ca am copii si ca venit am alicatia lor si el vrea sa duc copii la parinti lui pt ca la mine nu se poate si eu nu vreau sa duc copii la el .el ma ameninta prin mai multe ba ca da divort ba ca imi ia o fata si se muta si eu sa ma descurc cu cealalta . Profita de faptul ca eu nu lucrez pt ca eu am stat cu copii si nu am un loc de munca si ca nici divort nu pot sa dau ca nu am bani .practic vrea sa ma forteze sa plec in tara .

[
Noi suntem in strainatate el vra ca eu si copii sa plecam in tara si eu nu vreau pt ca aici am fata la scoala si pt ca eu nu vreau el zice ca se duce sa bage divort in tara si ca nu imi da procura la copii sa vin in tara sa ma pot prezenta la divort .intrebarea mea e obligatoriu sa ma prezit sau pot pune un avocat sa ma reprezinte ?
Procura ajuta la ceva ca el imi zice ca imi lasa procura

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Momentan aveți aceleași drepturi și obligații!
Mai bine amânați plecarea pentru a statornici un raport juridic concret!
Depuneți cerere de divorț, solicitând desfacerea căsătoriei, exercitarea autorității părintești în comun, stabililirea domiciliului minorilor la părinții dvs, pensie de întreținere!
Pe cale de ordonanță președințială puteți solicita stabilirea vremelnică a locuinței minorului la părinții dvs!
Mergeți la un avocat la
o consultație pentru a vă edifica!

Buna.daca duc copii la parinti mei si eu nu sunt divortata de el doar suntem despartit el poate sa mii ia de acolo daca eu plec in strainatate ?
Răspuns la discuția problema copii
plecarea e pe perioada de 3 luni 4 luni si copii au 1 si 5 luni si unul de 5 ani .copi nu stau cu el stu cu parinti lui pe perioada asta pentru ca si el pleaca .deci daca adaca el divorteaza si eu iam lasat la parinti lui mii poate lua?
Răspuns la discuția Cetatenie greaca
Nu fata mea sa nascut in grecia in 2014 si nu are cetatenie greaca . nu i se da cetatenie greaca.
Discuție problema copii
buna .eu cu sotul meu suntem despartiti dar nu divortati.dac duc copii la parinti lui sa stea un timp cat lucrez eu in strainatate el mii poate lua daca da divort de mine? as putea face o harie precum ca ii las acolo ca nu am unde ii lasa cat timp sunt plecata in strainatate .afecteaza asta la divort? multumesc