Tocmai in baza acestui articol vreau sa depun cererea. Voi face acest lucru in conformitate cu prevederile legale. Am dreptul sa solicit un extras de cont al contului asociatiei dintr- o anumita perioada sau cum altfel se face dovada platii unor locrari la spatiul comun?
Buna ziua.In calitate de sotie a mb asoc de proprietari pot formula o cerere catre asociatir ,pentru copie a unor acte ale acesteia sau e nwvoie de semnatura sotului meu,a mea fiind invalida?
Asta stiu foarte precis dar in lipsa unei proceduri conform legii ( convocare generala,proces verbal cu semnaturile proprietarilor,expertiza tehnica cu solutia data de constructor sau arhitect cu drept de semnatura,firma autorizata care efectueaza lucrarea,lipsa contract de asociere cu respectiva firma,afisarea la avizier cu anunt in care se specifica lucrarile ce se vor efectua ,plata serviciilor prin contul asociatiei etc. ) ce ma obliga pe mine sa suport acele cheltuieli?
La inceput am fost anuntați ca vor 2 vecini sa isi izoleze,apoi s.au hotarat si ceilalți vecini iar acum ne 0un pe toti sa platim.Ei deja au platit lucrarea. De ce sa platesc eu pentru confortul lor.? Izolat era deja ,au vrut altceva. Parcarea era in stare buna ,a trebuit zugravita in urma lucrarilor de izolatie.
Buna ziua! Recent s-au facut lucrari de izolare a plafonului din parcarea la nivel deoarece vecinii de la et 1 au dorit sa puna o alta izolatie peste cea existenta.In urma acestor lucrari,s-a tencuit si varuit intreaga parcare,.Administratia a solicitat tuturor locatarilor blocului platirea unei sume cota parte destul de mare. In ce masura sunt eu sunt eu ,locatar al acelui bloc,care detin apartament si loc de parcare ,obligat sa platesc suma solicitata? Care e procedura legala pentru demararea acestor lucrari? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Recent s.au facut lucrari de izolare a plafonului din parcarea la nivel deoarece vecinii de la et 1 au dorit sa puna o izolatie mai groasa,in conditiile in care constructorul blocului folosise una ineficienta.In urma acestpor lucrari,s.a tencuit si varuit intreaga parcare.Administratia a solicitat tuturor locatarilor blocului platirea unei sume cota parte destul de mare. In ce masura sunt eu sunt eu ,locatar al acelui bloc,care detin apartament si loc de parcare ,obligat sa platesc suma solicitata.Ni s.a spus ca suma se va stabili in functie de suprafata parcarii si a apartamentului. Va multumesc anticipat!