Buna ziua,
Daca intru in conceddiu medical 3 luni, indemnizatia pentru crestere copil imi va fi afectata? Tin sa mentionez ca va fi diferenta mare intre co medical si salariul net pe luna ce il am in momentul de fata(diferenta este aproape dubla). Salariul net este de 4000 , iar co medical va fi undeva in jur de 2200. Co medical va fi mai mic deoarece, salariul net doar ce mi s-a marit. Multumesc mult.
Da, multumesc, tocmai de aceea intreb, deoarece, concediu medical se calculeaza din ultimele 6 luni lucrate, cand aveam salariu vechi mai mic. Din septembrie am salariul marit si doresc sa stiu daca mi se va calula la indemnizatie cu acest salariu marit, deoarece concediu medical, o sa fie mai mic.
Buna ziua,
Mie mi s-a marit salariu de 2 luni, iar in luna octombrie 2019 voi intra in concediu medical 30 de zile ca ma operez. Sunt programat in aprilie 2020 sa intru in ccc pentru cresterea copilului. La calculul acesteia voi fi afectat de concediu medical sau mi se va lua in calcul salariu crescut de acum 2 luni?