avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Daca intru in conceddiu medical 3 luni, indemnizatia pentru crestere copil imi va fi afectata? Tin sa mentionez ca va fi diferenta mare intre co medical si salariul net pe luna ce il am in momentul de fata(diferenta este aproape dubla). Salariul net este de 4000 , iar co medical va fi undeva in jur de 2200. Co medical va fi mai mic deoarece, salariul net doar ce mi s-a marit. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 3 Septembrie 2019
Cuantumul indemnizatiei pentru concediu medical intra in calculul indemnizatiei pentru CCC.
Deci in loc de 4000 cat am salariul net , mi se va luan in calcul timp de 3 luni, 2200, cat este concediu medical?
Asa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil si concediu prenatal _bita_ _bita_ Va rog sa ma ajutati si pe mine cu calcularea indemnizatiei decrestere acopilului. Sunt insarcinata iar data probabila a nasterii este 01.12.2013. Salariu ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil indemnizatie444 indemnizatie444 Buna ziua, Mie mi s-a marit salariu de 2 luni, iar in luna octombrie 2019 voi intra in concediu medical 30 de zile ca ma operez. Sunt programat in aprilie ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)