avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Mie mi s-a marit salariu de 2 luni, iar in luna octombrie 2019 voi intra in concediu medical 30 de zile ca ma operez. Sunt programat in aprilie 2020 sa intru in ccc pentru cresterea copilului. La calculul acesteia voi fi afectat de concediu medical sau mi se va lua in calcul salariu crescut de acum 2 luni?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 08:29, 3 Septembrie 2019
Se iau in calcul veniturile realizate in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii copilului.
Da, multumesc, tocmai de aceea intreb, deoarece, concediu medical se calculeaza din ultimele 6 luni lucrate, cand aveam salariu vechi mai mic. Din septembrie am salariul marit si doresc sa stiu daca mi se va calula la indemnizatie cu acest salariu marit, deoarece concediu medical, o sa fie mai mic.
Daca in cele 12 luni care se iau in calcul intra si lunile cu salariul marit, se vor lua in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Ccc si concediu fara plata ali2013 ali2013 In 1 sep 2019 am intrat in cfp timp de 2 ani pt ca lucrez in invatamant si am putut.daca as ramane insarcinata intre timp cum ar trebui sa procedez sa obtin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am 13 săptămâni de sarcina si de la 1 iunie nu ... diana23ingrid diana23ingrid Buna ziua. Am 13 săptămâni de sarcina si de la 1 iunie nu as mai vrea sa ma duc la muncă... Pot intra in concediu medical? Nu cel de risc.. Eu mai am si o ... (vezi toată discuția)