avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate Ana23rom

Activitate Ana23rom

Buna ziua, sunt locatar intr-un bloc de 2 etaje pe o strada cu mai multe case.
Unul dintre proprietarii caselor de langa bloc, vrea sa dea in judecata un alt vecin ca a depasit proprietatea cu 1m pe spatiul public si vor sa ne implice si noi cei din bloc, ca parte in proces.
Intrebarea este, daca asociatia de proprietari doreste sa se implice si voteaza cu 50 +1, eu sunt obligat sa platesc ?Va multumesc!
Buna ziua, doresc sa aflu daca sunt obligata sa platesc contravaloarea unor *imbunatatiri* pe care nu le doresc si de care nu am nevoie ca de ex: instalarea camerelor de supraveghere in incinta si la intrarea in bloc, poarta de acces in curtea blocului, robinet pentru spalare masini, in conditiile in care nu detin vreun loc de parcare. Sunt obligata sa achit aceste lucruri si ce as putea face in acest sens? Va multumesc anticipat!
Buna seara! Parintii mei au luat legatura cu o persoana neautorizata, (dar care in mod uzual se ocupa de acest lucru) sa vina sa le castreze porcii. Din pacate, acestia au murit dupa aceasta interventie. Exista vreo forma legala de tragere la raspundere a acestei persoane? Multumesc!