avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Porci castrati de persoana neautorizata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Porci castrati de persoana neautorizata

Buna seara! Parintii mei au luat legatura cu o persoana neautorizata, (dar care in mod uzual se ocupa de acest lucru) sa vina sa le castreze porcii. Din pacate, acestia au murit dupa aceasta interventie. Exista vreo forma legala de tragere la raspundere a acestei persoane? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:48, 11 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai intai trebuie sa stabiliti daca interventia a cauzat moartea animalelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale otravite- indrumare Ciory Ciory problema mea este uematoarea: Acum cateva zile, am lasat din gresala niste animale libere, care au intrat pe terenul unui cetatean, teren ce era otravit cu ... (vezi toată discuția)
Cainii vagabonzi... gigelas gigelas Care sunt legile ce ocrotesc acesti caini vagabonzi ? Trebuie sa stam sa privim cum sfasie oameni,iar noi nu vom putea interveni ? Ce este cu atata iubire de ... (vezi toată discuția)
Protectie animale fara stapan! irastoica irastoica Buna ziua! In primul rand va doresc un nou an plin de liniste si tot ceea ce va doriti,cu imbelsugare fara risipa inutila si cu sanatate,tot fara risipa,cu ... (vezi toată discuția)