avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate Stavrones

Activitate Stavrones

Va multumesc inca odata pentru raspuns . Voi cere alt termen desigur , nu stiam ca din cauza acestei situatii cu Covid-19, judecatoria poate lua decizia ca dosarul sa fie studiat doar in dimineata sedintei . Ma intreb daca la urmatorul termen sa ma prezint ( daca se poate avind in vedere ca in acest moment trebuie sa raman la domiciliu din cauza Covid-19) sa studiez dosarul si dupa aceea sa solicit alt termen pentru a angaja un avocat pentru speta respectiva ?

Duca Oana a scris:

Pai da, dvs. ati intrebat despre partile din dosar si v am zis ca puteti vedea pe portal. Puteti cere termen pt pregatirea apararii.

Multumesc . Din pacate pe portal nu vad mai multe informatii ca in citatia primita prin posta, iar judecatoria a restrictionat accesul la arhiva din cauza Covid-19 si studierea dosarului se poate face doar in ziua sedintei , ceea ce este inconvenient pentru mine ca parte , nestiind despre ce este vorba . Nici nu stiu daca pot solicita alt termen din aceasta cauza .

Duca Oana a scris:

In citatie este trecut nr de dosar pe care-l puteti vizualiza pe portalul instantelor (obiectul si partile).

Buna ziua ,

Am o problema in premiera . Sunt citat ca intimat intr-un dosar penal cu obiectul Comisie Rogatorie Internationala la Judecatoria Cornetu , jud Ilfov . Am facut o cerere de amanare a datei trimisa prin posta si fax din cauza faptului ca m-am autoizolat la domiciliu din cauza Covid-19 . Urmatorul termen stabilit fiind in luna mai ..Fiind din nordul tarii acum mi-e imposibil sa ma deplasez sa studiez dosarul si nu stiu absolut deloc care motivul dosarului . Exista vreo cale prin care sa aflu care este cealalta parte din dosar , si asa sa-mi dau seama de ce ar fi vorba ? Sau doar personal pot sa vad dosarul ? Din cauzele acestea exceptionale actuale , as fi vrut sa stiu de ce este vorba in dosar si sa pot sa-mi pregatesc apararea. Din pacate nu se stie cum v-a decurge situatia in Romania in urmatoarele saptamini si raman intrigat de continutul dosarului . Daca as sti cealalta parte din dosar as avea o idee ce s-a intamplat . Aveti vreo parere ? Va multumesc .

P.S. Pe site-ul Lege5.ro ar fi posibilitatea de a vedea partile din dosar , pt suma de 30 de lei , insa nu sunt sigur daca exista aceasta posibilitate si poate dupa ce platesc sa primesc aceleasi informatii din citatie.
Răspuns la discuția Poluare luminoasa

gi-jane2 a scris:

Mergeti si la primarie si vb ,, daca sunteti in provincie, lucrurile se mai misca.
Daca nu functioneaza. notificati-l prin avocat ca urmeaza sa il dati in judecata pt ca deranjeaza si ii veti cere si cheltuieli de judecata.
Apoi, actionati-l in judecata pe actiunea de a face si cereti-i cheltuieli de judecata. faceti poze, aduceti martori, se poate propune si o expertiza..

Multumesc frumos de sfat.. Locatia este Baia Mare , putine sanse cu interventia primariei . Mai mult , individul cu reflectorul , are antecedente penale si vecinii sunt destul de timorati de a face plangeri sau sa fie martori , tacand si acceptand tacit situatia , chiar daca sunt nemultumiti . Eu , in schimb , ma duc inainte , in instanta . Nu stiu daca si la Mediu s-ar putea face plangere si la Directia de Sanatate Publica .Poze si filmari am facut o gramada , numai bune pt instanta .
Buna ziua . Am un vecin situat la circa 250 m de imobilul meu , imobilul meu avand o elevatie mai inalta fata de a vecinului amintit , proprietatea mea fiind pe o panta , pe deal .Omul si-a montat , in plan vertical , pe varful acoperisului un reflector LED de mare putere cu o lumina orbitoare ,care se propaga la sute de metri peste gardul sau , deci peste limita lui de proprietate si trece prin ferestrele imobilului meu fiindu-mi imposibil a sta pe terasa in timpul serii din cauza luminii orbitoare. In plus lumina imi bate in dormitoare .Practic este un reflector folosit la nocturna , la evenimentele sportive . Lumineaza ca ziua .Orice incercare amiabila de rezolvare a problemei a esuat , situatia fiind de luni de zile . Plangerile la politia normala si locala n-au rezolvat nimic . Care ar fi institutiile la care sa fac sesizari , deoarece voi ajunge in instanta cu acest individ . Trebuie ca constatarile si masuratorile sa fie facute seara .Va multumesc .