avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poluare luminoasa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poluare luminoasa

Buna ziua . Am un vecin situat la circa 250 m de imobilul meu , imobilul meu avand o elevatie mai inalta fata de a vecinului amintit , proprietatea mea fiind pe o panta , pe deal .Omul si-a montat , in plan vertical , pe varful acoperisului un reflector LED de mare putere cu o lumina orbitoare ,care se propaga la sute de metri peste gardul sau , deci peste limita lui de proprietate si trece prin ferestrele imobilului meu fiindu-mi imposibil a sta pe terasa in timpul serii din cauza luminii orbitoare. In plus lumina imi bate in dormitoare .Practic este un reflector folosit la nocturna , la evenimentele sportive . Lumineaza ca ziua .Orice incercare amiabila de rezolvare a problemei a esuat , situatia fiind de luni de zile . Plangerile la politia normala si locala n-au rezolvat nimic . Care ar fi institutiile la care sa fac sesizari , deoarece voi ajunge in instanta cu acest individ . Trebuie ca constatarile si masuratorile sa fie facute seara .Va multumesc .
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Stavrones, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stavrones , utilizator 23:28, 3 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti si la primarie si vb ,, daca sunteti in provincie, lucrurile se mai misca.
Daca nu functioneaza. notificati-l prin avocat ca urmeaza sa il dati in judecata pt ca deranjeaza si ii veti cere si cheltuieli de judecata.
Apoi, actionati-l in judecata pe actiunea de a face si cereti-i cheltuieli de judecata. faceti poze, aduceti martori, se poate propune si o expertiza..

gi-jane2 a scris:

Mergeti si la primarie si vb ,, daca sunteti in provincie, lucrurile se mai misca.
Daca nu functioneaza. notificati-l prin avocat ca urmeaza sa il dati in judecata pt ca deranjeaza si ii veti cere si cheltuieli de judecata.
Apoi, actionati-l in judecata pe actiunea de a face si cereti-i cheltuieli de judecata. faceti poze, aduceti martori, se poate propune si o expertiza..

Multumesc frumos de sfat.. Locatia este Baia Mare , putine sanse cu interventia primariei . Mai mult , individul cu reflectorul , are antecedente penale si vecinii sunt destul de timorati de a face plangeri sau sa fie martori , tacand si acceptand tacit situatia , chiar daca sunt nemultumiti . Eu , in schimb , ma duc inainte , in instanta . Nu stiu daca si la Mediu s-ar putea face plangere si la Directia de Sanatate Publica .Poze si filmari am facut o gramada , numai bune pt instanta .
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Stavrones, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul si-a facut geamuri la mine in curte. cum demonstrez ca nu existau la momentul cumpararii MuMuRo MuMuRo Am achizitionat casa in 2010. In 2013 unul dintre vecinii care are peretele casei pe hotarul dintre proprietatile noastre s-a hotarat sa-si faca 3 geamuri ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - consum de apa rece exagerat de mare puidecrevedia puidecrevedia Am fost uimita din pricina facturii venita la apa rece. Locuiesc la bloc la et 4, iar pe o perioada de 4 luni am 180 mc apa consumata intervalul citirii 30 mai ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si clauza de uzufruct roxana_tudose roxana_tudose Buna ziua! Eu si sotul meu am dobandit o casa in timpul casatoriei, prin contract de vanzare cumparare in care este trecuta o clauza de uzufruct! Casa este ... (vezi toată discuția)