avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Annasss

Activitate Annasss

Buna ziua! Sunt model pe platforma onlyfans si doresc sa creez content si postari pe tiktok intr-un cabinet medical. Am apelat la o clinica privata unde pot inchiria spatiul dar pentru aceasta este nevoie sa semnez un contract de colaborare. Pentru a putea avea dreptul am inteles ca este nevoie de o justificare legala care justifica activitatea mea in cabinet. Ce fel de document este necesar pentru aceasta? Multumesc!
Adevărat, a fost vorba despre un articol vestimentar care ulterior l-am achitat la casa, un minim pot spune pe lângă alte tipuri de infracțiuni. Sunt conștientă care sunt consecintele și de aceea am publicat aceasta problema.
Dacă cele de mai sus menționate de către Doamna avocat se pot întâmplă și în acest caz astept sa fiu contactata de către organele de politie...
Mulțumesc tuturor celor implicați în aceasta discuție.

nicunicolae10 a scris:

Vorba multa saracia omului.In cazul de fata chiar credeti ca se va face dosar penal?Daca era valoare mare era dusa la sectie.Probabil e valoare mica si a fost doar"certata".Ati italnit vreodata in cariera dvs caz in care hotul este eliberat fara sa dea declaratii in ideea ca o sa fie chemat altadata cand o sa vrea politia.Nu ma intereseaza ce spune legea,e vorba de cazul acesta.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu intenționez sa fac greșeala a doua oara. Mulțumesc pentru sfaturi

nicunicolae10 a scris:

Nu sunt avocat ,dar daca ne punem mintea la contributie ajungem la niste concluzii logice. Din moment ce nu sa facut un proces verbal de constatare,nu a fost dusa la politie pentru interogare,bunul a fost achitat mai exista fapta de furt domnule avocat Patrascu?Eu cred ca nu.Acum avem o situatie de santaj din care puteti iesi in 2variante.Va schimbati numarul de telefon pentru a nu mai avea nici o legatura cu smecherul de la magazin sau varianta 2 mai lungiti putin legatura cu acest pesonaj,dupa care va duceti si faceti plangere la parchet.Eu unul as alege varianta 2 dar o sa se ajunga cu siguranta la un proces si povestea o sa ajunga probabil si la urechile familiei dvs.Greseli facem toata viata ideal ar fi sa invatam sa nu le repetam.Succes

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mesajele rămân în continuare în telefon iar la următoarea procedura în caz de voi fi citata de politie am sa menționez despre respectivul angajat al firmei de paza.
Mulțumesc metru răspuns

marianliviuh a scris:

Odată ce a-ți achitat produsul iar cei de la magazin nu au făcut plângere atunci nu prea mai au ce sa faca. Asta așa pe scurt ca să bu intrăm in amănunte.
Teoretic cei de la magazin se mai pot duce să facă plangere dar e cam greu deoarece cei de la poliție au încheiat o fișă de caz, pt acel apel la 112 iar acolo apare altceva sau reprezentanții nu doresc sa depuna plângere.
Mai depinde si dacă magazinul era un mic magazin sau aparținând unui lanț si ce funcție îndeplinea cel care v-a prins. In fine discuția e lungă, dar pe scurt eu zic ca nu mai au ce să facă. Dacă hartuirea si santajul continuă formulati-i dumneavoastră plângere. Păstrați mesajele si înregistrați convorbirile.

Adevărat, nu sunt la curent cu procedurile în cazul unui furt dar voi solicita un certificat de cazier. Va mulțumesc pentru sprijin. Toate cele bune.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E posibil ca să se continui cu dosarul penal? din amenințările respectivului asta ar intentiona. Mai poate apela politia pentru a-mi face mai mult rău?
Mulțumesc!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Veti fi citata de politie.

Nu am semnat nici o fisa absolut nimic. După ce am plătit la casa respectivul produs. Atât am văzut ca urmau sa transmită prin stație constatarea de la fata locului, unul din cei doi polițiști au scris ceva anume însă nu am fost de fata sa vad dacă ar fi fost vorba de un proces verbal.
Argumentul celuilalt a constat in:
"Dacă personalul magazinului a decis sa nu îți deschidem dosar penal nu vom face asta dar trebuie sa plătești articolul reapectiv. Îți vom prelua datele și vom transmite mai departe pentru ce am venit noi aici."
În final am părăsit magazinul cu produsul achitat.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca a fost sesizata politia si acestia au constatat furtul, aveau obligatia sa se sesizeze din oficiu.
Nu au intocmit un PV cand au venit? nu ati semnat nimic?


În urma cu 3 zile an încercat sa sustrag un articol din magazin fără sa îl plătesc dar am fost prinsa și pusa sa plătesc articolul respectiv. Cei de la politie nu mi-au deschis dosar penal ci doar au spus ca data viitoare sa nu se mai întâmple altfel imi fac singura probleme legate de cazier.
Drept recunoștință, am continuat sa vorbesc cu persoana care m-a prins în fapt și care se presupunea îngăduitor cu mine. Acesta ulterior încercând sa ma șantajeze sexual, văzând ca nu poate sa obțină nimic a început sa ma amenințe prin mesaje spunându-mi astfel:
"voi suna la politie și voi cere sa se continuie cu dosarul" "am să-ți distrug cazierul și cariera" "îți voi arata eu ce înseamnă să îți bați joc"
În final am blocat toate căile de acces mesaje apeluri însă am nevoie sa ma ajutați cu câteva informații cu privire la legile în vigoare.
Este posibil ca aceste amenințări sa se îndeplinească? Cum as putea sa ma apar de acest individ și de toate amenintarile lui?
Va mulțumesc!