Vorba multa saracia omului.In cazul de fata chiar credeti ca se va face dosar penal?Daca era valoare mare era dusa la sectie.Probabil e valoare mica si a fost doar"certata".Ati italnit vreodata in cariera dvs caz in care hotul este eliberat fara sa dea declaratii in ideea ca o sa fie chemat altadata cand o sa vrea politia.Nu ma intereseaza ce spune legea,e vorba de cazul acesta.
Nu sunt avocat ,dar daca ne punem mintea la contributie ajungem la niste concluzii logice. Din moment ce nu sa facut un proces verbal de constatare,nu a fost dusa la politie pentru interogare,bunul a fost achitat mai exista fapta de furt domnule avocat Patrascu?Eu cred ca nu.Acum avem o situatie de santaj din care puteti iesi in 2variante.Va schimbati numarul de telefon pentru a nu mai avea nici o legatura cu smecherul de la magazin sau varianta 2 mai lungiti putin legatura cu acest pesonaj,dupa care va duceti si faceti plangere la parchet.Eu unul as alege varianta 2 dar o sa se ajunga cu siguranta la un proces si povestea o sa ajunga probabil si la urechile familiei dvs.Greseli facem toata viata ideal ar fi sa invatam sa nu le repetam.Succes
Odată ce a-ți achitat produsul iar cei de la magazin nu au făcut plângere atunci nu prea mai au ce sa faca. Asta așa pe scurt ca să bu intrăm in amănunte.
Teoretic cei de la magazin se mai pot duce să facă plangere dar e cam greu deoarece cei de la poliție au încheiat o fișă de caz, pt acel apel la 112 iar acolo apare altceva sau reprezentanții nu doresc sa depuna plângere.
Mai depinde si dacă magazinul era un mic magazin sau aparținând unui lanț si ce funcție îndeplinea cel care v-a prins. In fine discuția e lungă, dar pe scurt eu zic ca nu mai au ce să facă. Dacă hartuirea si santajul continuă formulati-i dumneavoastră plângere. Păstrați mesajele si înregistrați convorbirile.
Veti fi citata de politie.
Daca a fost sesizata politia si acestia au constatat furtul, aveau obligatia sa se sesizeze din oficiu.
Nu au intocmit un PV cand au venit? nu ati semnat nimic?