Acum depinde de modificari, atat timp cat nu ai folie pe faruri nici macar transparenta, nu se modifica garda la sol a masinii sau alte dimensiuni de anvelope/jante decat cele scrise in carte iar bara fata/spate + pragurile nu sunt periculoase la un impact cu vreun om mult mai mult decat cele vechi e ok, nu e necesar sa mergi la rar.
Iar daca vrei sa scapi de rar si pe partea de evacuare ceea ce e indicat deoarece nu omologheaza din cate stiu eu alte tobe decat similare ca cele anterioare s-au putin modificate, cumperi una ce vine deja cu omologare europeană testata pe modelul tău de catre firma respectiva, desigur e 1000 euro+ dar cel putin e legala, zgomotoasa sport placut, nederanjata si nu suna a motor chinuit. O mica precizare, modificarile masinii in caz de accident nu se repara/restituie piesele modificate si anume evacuari/jante/suspensii ...etc doar cele stock a mașinii sau cele trecute in carte originale si atat.
Acum o luna jumatate am fost oprit in trafic la 200m de casa de catre un echipaj de politie ce parca stia ca nu am permis din toate masinile a intors s-a tinut dupa mine apoi m-a oprit (detin filmare), am sala luată urmează sa dau orașul luna viitoare, cand am fost oprit urma sa dau sala peste 10 zile, m-au luat la sectie, au facut un proces verbal, in sectie am suflat in fiola 0.0 alcool , am semnat procesul scris pe calculator tras la imprimanta si nu am mai auzit nimic de atunci, el a pus foaia intr-un dulap pe acolo..a zis ceva ca prima data se iarta ca sunt tanar dar a doua oara sunt sanctionat a zis ca asa va zice judecatorul sau ceva de genul, voi mai auzii ceva de acest incident ? Daca da cand ca de atunci ma gandesc..?