avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin8903

Activitate Sorin8903

Răspuns la discuția Cum pot anula clauza ?
Qm depus o solicitare si la primarie,astept un raspuns, tot odata nu pot accepta sa platesc toata investitia

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Puteți sa discutați cu cei de la Primărie. In primul rand, e de verificat contractul pentru a analiza clauzele și opțiunile pe care le aveți la dispoziție. In principiu, variante exista, nu de anulare a clauzei însă, am avut situații in care Primăria a acceptat vânzarea imobilului cu plata, intr adevăr, a investiției suportate.

Buna ziua si eu am o garsoniera luata prin programul locuinte ieftine pentru tineri si prima casa din constanta si am clauza de 10 ani.in momentul achizitionarii eram singur.ulterior miam format o familie a venit pe lume si un copil nea ramas mica garsoniera! Tin sa precizez ca datoria catre banca a fost inchisa creditul a fost achitat.cu toate astea ne tine legata acea clauza de 10 ani in care nu putem vinde.primaria nu nea facilitat decat terenul pe care a fost construit blocul.au spus ca vom lua locuintele cu avans de 5% dar constructorii au vrut 15%.au montat centrala blocului dar o administreaza ei(ne incalzim cu gaze dar platim gigacalorie la RADET)SE POATE ANULA ACEA CLAUZA DIN CONTRACT?
Buna ziua si eu am o garsoniera la fel luata prin programul locuinte ieftine pentru tineri si prima casa din constanta si am aceeasi clauza de 10 ani.in momentul achizitionarii eram singur.ulterior miam format o familie a venit pe lume si un copil nea ramas mica garsoniera! Tin sa precizez ca datoria catre banca a fost inchisa creditul a fost achitat.cu toate astea ne tine legata acea clauza de 10 ani in care nu putem vinde.primaria nu nea facilitat decat terenul pe care a fost construit blocul.au spus ca vom lua locuintele cu avans de 5% dar constructorii au vrut 15%.au montat centrala blocului dar o administreaza ei(ne incalzim cu gaze dar platim gigacalorie la RADET)SE POATE ANULA ACEA CLAUZA DIN CONTRACT