avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot anula clauza ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot anula clauza ?

Buna ziua si eu am o garsoniera luata prin programul locuinte ieftine pentru tineri si prima casa din constanta si am clauza de 10 ani.in momentul achizitionarii eram singur.ulterior miam format o familie a venit pe lume si un copil nea ramas mica garsoniera! Tin sa precizez ca datoria catre banca a fost inchisa creditul a fost achitat.cu toate astea ne tine legata acea clauza de 10 ani in care nu putem vinde.primaria nu nea facilitat decat terenul pe care a fost construit blocul.au spus ca vom lua locuintele cu avans de 5% dar constructorii au vrut 15%.au montat centrala blocului dar o administreaza ei(ne incalzim cu gaze dar platim gigacalorie la RADET)SE POATE ANULA ACEA CLAUZA DIN CONTRACT?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 14:03, 17 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteți sa discutați cu cei de la Primărie. In primul rand, e de verificat contractul pentru a analiza clauzele și opțiunile pe care le aveți la dispoziție. In principiu, variante exista, nu de anulare a clauzei însă, am avut situații in care Primăria a acceptat vânzarea imobilului cu plata, intr adevăr, a investiției suportate.
Qm depus o solicitare si la primarie,astept un raspuns, tot odata nu pot accepta sa platesc toata investitia

Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:

Buna ziua,

Puteți sa discutați cu cei de la Primărie. In primul rand, e de verificat contractul pentru a analiza clauzele și opțiunile pe care le aveți la dispoziție. In principiu, variante exista, nu de anulare a clauzei însă, am avut situații in care Primăria a acceptat vânzarea imobilului cu plata, intr adevăr, a investiției suportate.

Sunt de acord cu dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract vanzare cumparare imobil andreea gabriela andreea gabriela Buna ziua! Detin un contract de vanzare cumparare apartament care are o clauza ca acest imobil nu poate fi instrainat timp de 10 ani. A fost cumparat in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgenta de ajutor ! Confidential_1 Confidential_1 Buna seara. Curiozitatea mea este in legatura cu urmataorea problema: Printr-o cunostinta am aflat ca cineva si-a cumparat un apartament printr-un program cu ... (vezi toată discuția)
Debransare radet constanta - posibilitate NegoitaMircea NegoitaMircea Daca anterior , in acelasi imobil au existat debransari si bransari legale ale unui apartament, cum este considerat conform legii? \\"deconectare ... (vezi toată discuția)