avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Activitate ella03

Activitate ella03

Răspuns la discuția cartea de munca
nu stiu daca este la itm sau la sediul firmei.asa cum le-am dat-o la Constanta este normal sa mi-o trimita tot aici de ce trebuie sa fac eu un drum pana la Bucuresti.Daca sediul firmei este in Bucuresti pot face sesizarea la ITM Constanta?firma la care am lucrat are renume.
Discuție cartea de munca
am lucrat la o firma 2 ani de zile.firma are sediul in Bucuresti dar eu am lucrat la Constanta intr-un punct de lucru.in luna octombrie mi-am incetat colaborarea cu ei si nici pana in ziua de astazi nu mi-au trimis cartea de munca.cand ii sun imi spun ca mi-o trimit sau gasesc tot felul de motive.ce pot face in cazul acesta?va multumesc
eu nu am avut suspendat raportul de munca in stagiul minim de cotizare .pot intra in somaj dupa incheierea concediului de crestere al copilului?
Tocmai mi s-a incheiat concediul de crestere al copilui si as dori sa stiu daca pot intra in somaj in conditiile in care am fost in somaj si in cele 12 luni obligatorii de cotizare inainte de nasterea copilului.
Buna ziua cine ma poate ajuta cu o informatie de unde as putea face rost de un studiu de caz despre "executarea silita" a bunurilor mobile si imobile....va rog mult
va multumesc si astept mailul de la dumneavoastra.

Data post: Sambata, 10 Mai 2008, 21:10
Subiect: RE: licenta "executrare silita a bunurilor mobile si imobile "

ella03_bubu@yahoo.com
titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi pot termina lucarea.astept cat mai multe raspunsuri.Va multumesc
Discuție tigari
locuiesc in Marea Britanie si cand vin acasa imi cumpar din tara tigari in jur de 10-15 cartuse deoarece acolo sunt foarte scumpe....intrebarea mea este daca vamesii din Romania au dreptul sa mi le ia.