titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi pot termina lucarea.astept cat mai multe raspunsuri.Va multumesc
Pe langa lucrarea recomandata mai sus, va mai recomand:
S.Zilberstein, V.M.Ciobanu - Tratat de executare silită, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2001
Gr.Porumb – Teoria generală a executării silite şi unele proceduri speciale, Editura ªtiinţifică, Bucureşti, 1964.
S.Zilberstein, V.M.Ciobanu - Drept procesual civil. Executarea silită, vol. I, ediţia a II-a revăzută, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 1998;
S.Zilberstein, V.M.Ciobanu, I.Băcanu - Drept procesual civil. Executarea silită, vol. II, ediţia a II-a revăzută, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 1998
In plus, cursurile de drept procesual civil ale profesorilor : I.Deleanu, M.Tabarca, I.Les
titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi pot termina lucarea.astept cat mai multe raspunsuri.Va multumesc
Iti voi trimite pe mail material, voi atasa fisiere deoarece pe forum ar ocupa mult spatiu.
Buna
adrianas26
Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea ... (vezi toată discuția)