avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... licenta "executrare silita a bunurilor mobile si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

licenta "executrare silita a bunurilor mobile si imobile "

titlul lucrarii mele de licenta este "executrare silita a bunurilor mobile si imobile " intrebarea mea este unde pot gasi materiale si studiu de caz ca sa-mi pot termina lucarea.astept cat mai multe raspunsuri.Va multumesc
buna ziua!am si eu o lucrare de licenta la fel , executarea silita a bunurilot mobile si imobile in cazul debitprilor fiscali si la fel , va rog daca ma puteti ajuta cu materiale peivind studiul de caz si perezentarea agentului economic sau organului de executare silita.Nu am timp sa o termin deloc..din pacate.
daca ma puteti ajuta va rog....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna adrianas26 adrianas26 Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea ... (vezi toată discuția)
Functii in mediul privat Dan PM Dan PM Buna ziua, Lucrez la o firma privata si am toate atributiile unui designer industrial din cor dar nu mi-am luat inca licenta. Pot fi trecut de catre director ... (vezi toată discuția)
Executarea silita in reglementarea noului cod de procedura civila Ramona88 Ramona88 Sunt studenta la drept si am ca tema de licenta ,,Executarea silita in reglementarea Noului Cod de Procedura Civila. E o tema destul de ambitioasa, deoarece ... (vezi toată discuția)