avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate maridana2008

Activitate maridana2008

buna ziua,
v-am cautat ... sunteti singura care a fost dura in exprimare si v-am ascultat ...i s-a incredintat copilul sotului meu ... ea nu s-a prezentat deloc , s-a urmat procedura juridica ..ce trebuie facut ca eu sa adopt copilul ,iar numele meu sa fie trecut pe certificatul de nastere ...???/
...va multumesc
ma confrunt si eu cu o problema de acest gen , sotul meu a avut o relatie cu o domnisoara , relatie din care a rezultat un copil ,copil pe care mama l-a lasat in sptal , a fost recunoscut de sotul meu , iar acum ea vine si spune ca nu e el tatal si ca vrea copilul , copil pe care nu stiu cum il va creste pentru ca ea a plecat de la domiciliul unde locuia cu parintii ei , nu are un ststut social , acum copilul are 2 luni, ea n-a intrebat niciodata de el si dintr-o data a revenit la sentimente mai bune .. ea are relatii cu fel si fel de persoane dubioase si imi este teama pentru copil , daca ea se duce in instanta si face testul ADN , daca sotul meu chiar nu e tatal copilului ? el a fost de buna credinta si l-a recunoscut , de unde sa stie ca ea nu este usa de biserica? ce se poate intampla ? imi va lua copilul ? va pati sotul meu ceva ? va pati ea ceva ? eu am trecut peste tot si am dat acceptat totul ..multumesc
... of , doamne ce incurcate sunt lucrurile .. nu mai stiu ce sa fac ... respectiva domnisoara spune ca nu e el tatal copilului ... s-ar putea sa fi avut paralel cu relatia sotului meu si o alta relatie sau mai multe , daca tousi testul ADN arata ca tatal copilului e altul ? ce sa fac ca acest copil sa aiba o familie? cum poate ramane la noi ? e pacat totusi de el , am vreo sansa de a ma apara in instanta?ea oricum nu prea vad cum l-ar creste , deoarece v-am mai spus , la ora actuala nu are niciun statut social si parintii ei sunt de partea noastra , ea a plecat din spital a doua zi dupa nastere abia a venit ca sa scoata copilul din spital impreuna cu sotul meu , la cererea ei a fost alimentat artificial , a mai avut relatii cu alti barbati cu care a vrut sa faca copii , sarcini care au sfarsit sub anestezie la 4 luni asta eu stiu de la mama ei care este foarte suparata de atitudinea fiicei ei ..
..ce as putea sa fac ?

... si daca totusi testul ADN arata ca nu el e tatal? ce sanse sunt ca sa nu pierd copilul ? m-as putea apara in instanta cu ceva ? pentru ca ea se pare ca a mai sustinut relatii cu alt barbat in afara de soul meu ...cat despre aventura sotului meu ..fiecare dintre noi gresim , dar copilul nu are nicio vina , el e cel mai frumos si curat continut din toata aceasta poveste..
multumesc pentru intelegere ..

Moderator: v-am unit doua mesaje, nu mai scrieti mesaje consecutive; puteti apasa editati si sa comlpletati mesajul anterior daca nu a mai raspuns nimeni dupa el.
buna ziua
...multumesc pentru raspunsul dumneavoastra , nu stiu neaparat daca va fi un razboi , pentru ca respectiva domnisoara nu stiu daca stie ce vrea
...am luat legatura cu mama ei , care mi-a spus ca a mai avut legaturi si cu alti barbati si de la toti a existat cate o sarcina , cea rezultata cu sotul meu fiind viabila , restul terminandu-se cu un chiuretaj in luni destul de avansate
... incerc sa o inteleg pe aceasta domnisoara care este un copil de bani gata , dar nici nu o vad facand vreun demers in acest caz, eventual lasand lucrurile la voia intamplarii asa cum a facut-o de fiecare data .
...daca ar fi dorit copilul in mod expres , de ce nu ne-a contactat ? sau nu o face ? ce ar trebui sa faca ea in primul rand ? care ar fi primul pas in fata legii?
...sincera sa fiu , cu toate ca m-am atasat de copil foarte mult , as fi dispusa sa renunt la copil si sa i-l dau , dar mama ei se opune categoric spunand ca isi va bate joc de el , facand-o labila psihic...
...mama ei nu stie unde este in acest moment , ea nu ne-a improscat pe noi cu noroi si nu stiu daca moral as putea sa o fac si eu cu toate a ar merita , sustinerea parintilor ei este de partea noastra, stiind ce antecedente a avut fica lor
...nu stiu ce sa facem ...vreau sa crestinez copilul , vreau sa fac multe , dar ea nu da niciun semn de viata ,lasa totul in stand by asa cum a facut cu viata ei
...daca o actionez in justitie , unde sa primeasca citatia daca ea nu e de gasit ?
...nu stiu , sunt intr-o mare dilema ..
multumesc ..vorbind cu dumneavoastra parca sunt mai linistita ...
buna ziua ...
... ma confrunt cu o situatie mai speciala , sotul meu a avut o relatie in afara casatoriei cu o domnisoara , relatie din care a rezultat un copil, copil care a fost recunoscut de sotul meu . Mama copilului a plecat din spital si l-a lasat acolo , a revenit la rugamintea mamei ei ca sa scoata copilul din spital , iar copilul a fost luat de sotul meu acasa la noi . Acum dupa 2 luni de zile , respectiva mama vrea copilul , ea a plecat de acasa , a parasit domiciliul la care locuia cu parintii ei , nu are serviciu , a renuntat la facultate , nu este casatorita , si mai nou spune ca sotul meu nu este tatal natural al copilului .
... ce trebuie facut in acest caz si ce sanse are sotul meu de a ramane copilul la el , tinand cont de faptul ca ea nu beneficiaza de nimic pentru a creste acest copil.Eu sunt de acord ca acest copil sa raman la sotul meu , pentru ca ea l-a abandonat inca din spital , la cererea ei nu a alimentat copilul la san , iar la 7 luni cauta cu disperare sa il dea afara .