avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate tdr65pnt

Activitate tdr65pnt

Sa înțeleg că se aplică prescripția?
Nu exista contorizare decat la curent ( contorul nu indica consum ) . La apa este la pausal .
Imi asum plata prin diferenta de cuantum al chiriei ( 50 lei / luna cum am scris mai sus ) , nu doresc sa fiu in neregula dar nici sa fiu luat de fraier . Daca solicit recalcularea chiriei in urma faptului ca voi plati separat apa si energia electrica as avea castig de cauza ?
Intrebarea mea era daca e corect sa imi treaca datorii ptr anul 2019 , 2020 in decembrie 2021 .
Buna dimineata , am inchiriat o garsoniera nemodernizata intr-un bloc al unui agent economic . Nu locuiesc in garsoniera avand locuinta proprietate personala . Pretul chiriei este egal cu al celor modernizate fiind mai mare cu 50 lei lunar ( administratora mi-a spus ca este inclus consumul de energie electrica si apa ) . In luna decembrie imi pune 1000 lei datorie pentru energie electrica si apa pe anii 2019-2021 , anterior fiind la zi cu plata chiriei . Este corect sa imi puna datoria aceasta ptr 3 ani in urma ? Multumesc anticipat ptr raspuns .
In urma decesului parintilor am mostenit o proprietate in suprafata de 1000mp la care a fost constituit titlul de proprietate.
Mai avem 2 acte de vanzare cumparare pe 800 mp si pe o suprafata nespecificata din 1969 si 1971 pe suprafete invecinate la care vecinii sunt altii decat cei de pe titlul de proprietate existent . Vanzatorii au titlu de proprietate pe suprafetele din actele noastre de vanzare cumparare . Cum procedam sa intram in posesia terenurilor respective ( acestea au fost cultivate de socrii mei pana au decedat , dupa care au venit vanzatorii si le-au luat ) .