avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna dimineata , am inchiriat o garsoniera ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna dimineata , am inchiriat o garsoniera nemodernizata intr-un ...

Buna dimineata , am inchiriat o garsoniera nemodernizata intr-un bloc al unui agent economic . Nu locuiesc in garsoniera avand locuinta proprietate personala . Pretul chiriei este egal cu al celor modernizate fiind mai mare cu 50 lei lunar ( administratora mi-a spus ca este inclus consumul de energie electrica si apa ) . In luna decembrie imi pune 1000 lei datorie pentru energie electrica si apa pe anii 2019-2021 , anterior fiind la zi cu plata chiriei . Este corect sa imi puna datoria aceasta ptr 3 ani in urma ? Multumesc anticipat ptr raspuns .
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
tdr65pnt, utilizator
Cel mai recent răspuns: tdr65pnt , utilizator 08:58, 5 Martie 2022
aveti scris ca in pretul chiriei intra si utilitatile?daca sunt doar la nivel de promisiuni, trebuie sa va asumati plata lor
Intrebarea mea era daca e corect sa imi treaca datorii ptr anul 2019 , 2020 in decembrie 2021 .
exista contorizare?daca da, e corect ca doar ati facut acel consum
Nu exista contorizare decat la curent ( contorul nu indica consum ) . La apa este la pausal .
Imi asum plata prin diferenta de cuantum al chiriei ( 50 lei / luna cum am scris mai sus ) , nu doresc sa fiu in neregula dar nici sa fiu luat de fraier . Daca solicit recalcularea chiriei in urma faptului ca voi plati separat apa si energia electrica as avea castig de cauza ?
Ultima modificare: Vineri, 4 Martie 2022
tdr65pnt, utilizator
termenul general d eprescriptie este de 3 ani,

Alte discuții în legătură

Consumuri ar ac mdDentist mdDentist Factura de apa rece aduce si apa rece pentru apa calda. Si data citirii. Din cate stiu, apa calda o citeste RADET pentru ca au o cutie cu un giga-calorimetru ... (vezi toată discuția)
Calcul pausal... si nu exista asociatie de propietari istanmoni istanmoni Dragi oameni buni, M-am mutat de curand (1 oct 2010) intr-un bloc cu 2 scari si cu cate 6 apartamente pe scara (deci in total 12 apartamente). Blocul are 2 ... (vezi toată discuția)
Apometru defect NicolaeRazvan NicolaeRazvan În urmă cu 3 luni de zile m-am mutat în chirie într-o garsonieră, datorită serviciului.Probail datorită neglijenței mele, n-am verificat foarte ... (vezi toată discuția)