avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen23

Activitate Carmen23

Buna ziua, detin de putin tip un site cu printuri digitale (site-ul inca nu a fost lansat) si am intampinat o problema si anume am realizat niste reproduceri dupa alte printuri/postere luate de pe un site din united kingdom, am contactat de curand site-ul respectiv pentru a cere permisiunea de a publica accele reproduceri pe site-ul meu in sectiunea de reproduceri si cu link direct spre site-ul lor astfel in cat omul interesat de una din lucrarile mele poate alege sa cumpere oricand lucrariile originale de la ei. Raspunsul lor a fost ca din pacate ei nu imi pot da permisiunea de a publica accele reproduceri deoarece nu tin legatura cu artistii care si-au publicat lucrarile pe site-ul lor. Am incercat sa gasesc o modalitate de a lua legatura cu accei artisti insa nu am gasit nicaieri o adresa de contact. Ce mai pot face in acest caz? Imi pare foarte rau sa renunt la lucrari pentru ca am muncit foarte mult la ele si in accelasi timp sunt constienta ca initial trebuia sa cer permisiunea lor inainte de a ma apuca de munca. Exista vre-o portita? Va multumesc.
Buna ziua, problema mea este urmatoarea, tatal meu a avut un credit la banc post care ulterior a fost preluat de cycle romania, datoria a fost de 2400 din care am achitat 600 urmand sa achit in transe si restul sumei, au intervenit mai multe probleme si nu am reusit sa achit acele transe, asta se intampla acum aproximativ un an, acum am vrut sa achit toata suma restanta insa cntractul nu se mai afla la ei si nu mi-au zis unde este. Cel mai probabil este in executare silita insa nu stiu ce sa fac sa dau de aceea firma care a preluat contractul meu. Cei ce la cycle au spus ca nu stiu. Ce pot sa fac? Am banii vreau sa achit insa nu stiu unde. Va rog din suflet sa ma ajutati cu cea mai mica informatie. Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru informatii, am sa urmez sfatul dumneavoastra si am sa cer in scris sa mi-se remita o copie dupa toate actele. O zi cat mai buna va doresc.
imi pare foarte rau nu am stiut, nu am avut intentia sa "tip", munca pe care o prestez eu se face doar cu caps lock, fiind obisnuita cu acest lucru nu am remarcat ca scriu cu litere mari, imi cer scuze nu am vrut sa supar pe nimeni
AM SUNAT DIN NOU LA EI SI MI-A ZIS CA DEBITUL IL REPREZINTA SUMA AFLATA PE NOTIFICARE SI ANUME 10429 IAR PENALITATILE SUNT IN VALOARE DE 420. AM CERUT SA IMI TRIMITA O COPIE DUPA CONTRACT LUCRU CARE DUPA ZISELE DOMNULUI MOLDOVAN NU SE POATE PENTRU CA ACEL CONTRACT NU SE AFLA LA EI CI LA BRD. NU MAI INTELEG NIMIC CUM E POSIBIL CA FIIND ACHITAT 3 SFERTURI DIN VALOAREA INITIALA A CREDITULUI SA MAI AM DE ACHITAT INCA 10429? REVENIND LA INTREBAREA INITIALA E POSIBIL CA ASA ZISUL TERMEN LIMITA DAT DE EI SA FIE 22 MAI DIN MOMENT CE DOSARUL SE AFLA LA EI DOAR DIN IANUARIE 2008?

CREDITUL E PE NUMELE TATALUI MEU, LA FEL SI APARTAMENTUL, DE CE SUNT ATAT DE MULT INTERESATA DE ACEST LUCRU? PENTRU CA IN ACEL APARTAMENT LOCUIESC EU IAR MARE PARTE DIN BUNURI IMI APARTIN.
Buna ziua,
Tocmai m-am informat cand a fost facut contractul si cat a fost achitatat din datorie. Creditul a fost facut in data de 4.12.2003 valoarea initiala a creditului a fost de o suta de milioane vechi adica 10000 RON din care a fost achitat 7640 adica saptezeci si sase de milioane. Ultima rata a fost achitata in data de 29.04.2006. Suma care mie imi apare pe notificarea de la KSI Romania e de 10429. Va multumesc pentru raspuns si astept in continuare un raspuns.
Buna,
Am o mare rugaminte si anume sa ma ajutati sa inteleg sistemul KSI mai bine. Problema sta in felul urmator: tatal meu care momentan nu se afla in tara are un dosar la KSI care provine de fapt de la BRD, valoare dosarului e de 10490 adica o suta de milioane vechi, ultima rata platita la brd din cate am inteles a fost in 2006, dosarul se afla la KSI din ianuarie 2008, am primit de la acestia o notificare prin luna feb a anului 2008, din pacate neavand venituri suficiente pentru a achita o parte din datorie nu am luat nici o atitudine, pana astazi cand din propia initiativa am sunat la KSI Romania unde am discutat cu un anume Ionut Moldovan daca bine retin, care din nefericire nu a avut o atitudine prea prietenoasa, m-a amenintat ca am termen pana in data de 22 mai sa achit datoria, in caz contrar dosarul tatalui meu va pleca la un executor judecatoresc unde dupa spusele lui imi va vinde apartamentul pentru recuperarea datoriei. Va rog din suflet sa ma ajutati sa imi dati un sfat ce se mai poate face intr-o astfel de situatie? Precizez ca am incercat sa il conving sa ma lase sa ii platesc in transe, este o suma exorbitanta si efectiv nu am de unde plati, nu a fost de acord si toata discutia a fost plina de amenintari de genu "va veni politia si executorul judecatoresc sa va evalueze bunurile, iar daca bunurile dumneavostra nu ajung pentru recuperarea datoriei va va vinde apartamentul". Este posibil asa ceva? din moment ce pentru obtinerea creditului nu s-a girat cu apartamentul? Precizez ca am incercat sa il conving sa ma lase sa platesc in transe prima transa ar fi fost in data de 24 mai in valoare de 2000, deci nu o suma micaCeea ce mi-sa parut foarte ciudat a fost faptul ca dupa atatea amanintari la sfarsitul conversatiei a zis "bine domnisoara dute in 24 mai (TERMENUL LIMITA DAT LA INCEPUTUL DISCUTIEI A FOST DE 22 MAI) si achita 2000 in contul de pe notificare si am sa te sun dupa ce intra bani in cont sa iti zic ce decizie a luat cabinetul de avocatura. Eu am mai avut un dosar la CYCLE Romania insa acolo au fost mult mai intelegatori si m-au ajutat in sensul ca m-au lasat sa platesc in transe, am lucrat foarte frumos cu ei, in schimb aici ceva nu mi-se pare ok. Astep raspuns de la dumneavoastra. Va multumesc anticipat.