avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate alina.mirica

Activitate alina.mirica

Bună seara, cum se poate proceda în cazul în care locuim la casa, pe o strada înfundata care nu este deloc circulata de mașini. Vis a vis de noi locuiește o familie cu 4 copii gălăgioși. Zi de zi, seara de seara ne confruntam cu problema ca pe lângă ei, mai apar inca vreo 6 ...8 copii ai altor vecini care locuiesc la distanta de câteva case de noi și care fac o harmalaiae de nedescris, gălăgie crunta pe strada, fix in dreptul nostru. Nici cu geamurile închise nu se stopează din harmalaia făcută de ei.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat sau ce ar trebui sa facem ca să scăpăm de aceasta problema. Este un calvar sa venim acasă după o zi de munca și sa nu fie în nici o zi / seara liniște. Nici la tv nu putem auzi din cauza galaxiei.
Mulțumesc anticipat!
Inteleg bine? Dacă societatea vinde pachete cu pungi de 500 grame, 1 kg, 3 kg (cele pe sul de carton) este obligata sa inscriptioneze pe fiecare punga "pentru uz casnic", altfel se plătește ecotaxa de 0.15 lei per bucata? Adică pentru un pachet cu 300 pungi vom plăti numai ecotaxa 45 lei? Nu am putea inscriptiona asta pe ambalajul în care sunt ambalate pungile? Mulțumesc!
Nu sunt sigura, dar cred ca pe ANOFM, pentru ca ei mi-au dat banii si acum ii cer inapoi prin poprire
Am fost angajata unei firme de paza, in functia de dir. resurse umane iar pentru perioada feb-apr 2013, nu am primit salariu. Am fost la mediator, pentru ca asa e procedura si am actionat firma in instanta. Dupa ani de procese, cand nu mai speram nimic, in 2017 cand am primit o Dispozitie de la ANOFM prin care imi spunea ca voi fi despagubita din fondul de garantare. M am dus la posta si am ridicat suma cuvenita (6993 lei). In oct 2019, am primit de la ANOFM o alta decizie prin care ma informa ca s a produs o paguba si ca acea sum a nu trebuia despagubita din fondul de garantare si ca trebuie sa returnez banii. Am sunat la executare silita si mi a spus ca in momentul in care mi au fost acordati banii, asa era legea si am beneficiat de ea iar in 2019 a fost control de la Curtea de conturi si s a descoperit ca nu beneficiam de aceste sume. Nu stiu daca am fost explicita.
Intrebarea e daca mai pot actiona in instanta sau a trecut termenul legal? Mulțumesc!