avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Galagie, harmalaie provocata de copiii vecinilor. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Galagie, harmalaie provocata de copiii vecinilor. Bună seara, cum se poate proceda în cazul în care locuim la ...

Bună seara, cum se poate proceda în cazul în care locuim la casa, pe o strada înfundata care nu este deloc circulata de mașini. Vis a vis de noi locuiește o familie cu 4 copii gălăgioși. Zi de zi, seara de seara ne confruntam cu problema ca pe lângă ei, mai apar inca vreo 6 ...8 copii ai altor vecini care locuiesc la distanta de câteva case de noi și care fac o harmalaiae de nedescris, gălăgie crunta pe strada, fix in dreptul nostru. Nici cu geamurile închise nu se stopează din harmalaia făcută de ei.
Va rog sa ma ajutați cu un sfat sau ce ar trebui sa facem ca să scăpăm de aceasta problema. Este un calvar sa venim acasă după o zi de munca și sa nu fie în nici o zi / seara liniște. Nici la tv nu putem auzi din cauza galaxiei.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 15 Iunie 2023
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial politia teritoriala,care daca confirma aspectele sesizate poate aplica sanctiuni in temeiul disp L nr 61/1991 rep

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere caini la curte csmky csmky mi-am construit o casa undeva la tara, dorindu-mi sa am parte de linistea si tihna la care am visat din totdeauna inpreuna cu familia. acum, cand in mai putin ... (vezi toată discuția)
Buna seara,eu si familia mea ne confruntăm cu o situație de ... Jokera Jokera Buna seara,eu si familia mea ne confruntăm cu o situație de destul de mult timp. Locuim la bloc iar vecinii de deasupra au copii care ne deranjează constant ... (vezi toată discuția)
Ce masuri se pot lua împotriva cântăreților de pe stradă ... Vl75Al Vl75Al Ce masuri se pot lua împotriva cântăreților de pe stradă care folosesc microfon și stație cântând foarte tare sub geamurile imobilului în care ... (vezi toată discuția)