avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce masuri se pot lua împotriva cântăreților de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce masuri se pot lua împotriva cântăreților de pe stradă ...

Ce masuri se pot lua împotriva cântăreților de pe stradă care folosesc microfon și stație cântând foarte tare sub geamurile imobilului în care locuim

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:34, 14 Iunie 2022
Pot fi amendati contraventional de catre politie in baza Legii nr. 61/ 1991 republicata, privind ordinea si linistea publica. Vedeti art.2 pct.25-27.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
DV ca persoana fizica nu aveti autoriatea sa disuneti masuri ,dar aveti dreptul sa sesizati oficial politia teritoriala,care in temeiul disp L nr 61/1991 are autoritatea sa dispuna verificari-inclusiv sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut! am un vecin care bate toba ziua, de la etajul de deasupra. ... Solomonar Solomonar Salut! Am un vecin care bate toba ziua, de la etajul de deasupra. Se aude foarte tare, chiar si duminica o bate. Este vreo lege care sa ii interzica asta ca ... (vezi toată discuția)
Galagie, harmalaie provocata de copiii vecinilor. bună seara, cum se poate proceda în cazul în care locuim la ... alina.mirica alina.mirica Bună seara, cum se poate proceda în cazul în care locuim la casa, pe o strada înfundata care nu este deloc circulata de mașini. Vis a vis de noi ... (vezi toată discuția)
La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon de înfrumusețare. ... AnoCa17 AnoCa17 La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon de înfrumusețare. Cum nu exista acordul locatarilor și nici o asociație de bloc înființată deoarece ... (vezi toată discuția)