avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate mina1980

Activitate mina1980

Răspuns la discuția DEMISIE SAU DEMITERE
MULTUMESC PT RASPUNS ! SITUATIA ESTE FOARTE DIFICILA FIIND VORBA DE UN OM CU PUTERE CARE FACE MARI PRESIUNI ASUPRA MEA PT AMI DA DEMISIA ...................(ce uramaria are desfacerea contractului de munca prin concediere respectiv demitere fiind vorba de o institutie foarte bine coata a statului roman ??????:()
LUCREZ LA INSTITUTIE DE STAT SI DATORITA NEACCEPTARII PROPUNERII DIN PARTEA SEFULUI DIRECT DE A IESI LA ”O CAFEA” MI SAU DAT DOUA VARIANTE ............DEMISIA SAU MI SE FACE REFERAT DE DEMITERE (NU AM DOVEZI DE HARTUIRE)
#-o
ROG SFAT URGENT AM MARE NEVOIE .........................................
Discuție fals sau nu
daca sunt director economic la o firma de contabilitate pot semana pe o adeverinta de banca dar de la o firma client al firmei de contabilitate in locul directorului economic al firmei client,e legal sau e fals in declaratii.va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac.:((
lucrez la o firma de contabilitate ca si contabil,ma semnez la una din firmele careia ii tinem contabilitatea in locul directorului economic semnatura si nume in clar(al meu)eu nefigurand ca angajat al firmei respective,in general pe balanta si adeverinte de la banci pt credite pot fii acuzata de fals in declaratii???va rog ajutati-ma cu un raspuns sau sfat ca nu stiu :((:((:((