avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Guadal

Activitate Guadal

Bună ziua mă numesc Gabi , mi-am dat demisia de la firma de comfecții unde lucram în luna februarie . Între timp mama mea a decedat și nu am putut să ajung să iau salariul . Acum după pomană am sunat-o pe șefa , am întrebat-o cînd pot veni după bani , dar vreau să semnez și ștatul . A spus că este o problemă numai poate trimite ștatul de la București la Pitești . Vă mulțumesc.
Bună seara mă numesc Gabi , eu cu fratele meu avem de împărțit o casă de la tatăl nostru care a
decedat , însă el vrea tot și mie să-mi dea un procent , nu există taxă de succesiune făcută . Mulțumesc pentru răspuns .
Bună ziua, sunt Gabi lucrez la croitorie, patronul are dreptul să-mi oprească bani din minimul pe economie dacă eu nu lucrez zilele naționale !? Mulțumesc
Răspuns la discuția Ce este REVISAL ?
Buna seara.
Lucrez la o firmă de comfectii. Stăm acasă din data de 29 iunie pînă în prezent ca nu avem de lucru ?
Astăzi am luat lichidarile și patroana a spus să ne facem cereri de concediu fără plată cu data de 7 iulie pînă cînd nu se stie caci ia a dat situatia la revisal ca să fie asigurată. În situatia aceasta nu stiu ce pot sa fac.
Pe data de 18 septembrie am dat actele spre angajare , dar nici pînă acum nu am semnat nici un contract de muncă , decît protecția muncii am semnat o !