avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua mă numesc Gabi , mi-am dat demisia de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua mă numesc Gabi , mi-am dat demisia de la firma de ...

Bună ziua mă numesc Gabi , mi-am dat demisia de la firma de comfecții unde lucram în luna februarie . Între timp mama mea a decedat și nu am putut să ajung să iau salariul . Acum după pomană am sunat-o pe șefa , am întrebat-o cînd pot veni după bani , dar vreau să semnez și ștatul . A spus că este o problemă numai poate trimite ștatul de la București la Pitești . Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 27 Aprilie 2024
Nu poate sa vi-l vireze pe card?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau dreptate Berta Viorica Berta Viorica Buna ziua . Am si eu niste nelamuriri . Am lucrat , la o firma ( nu dau nume momentan) in Pitesti ,directorul a plecat urechea la niste barfe ,si mia propus ... (vezi toată discuția)
Garantie oprita de catre firma la care lucrez sub pretext ca nu o pot primii.. barnavici barnavici buna ziua! pana ieri am lucrat ca ospatar la un renumit restaurant central in pitesti! aseara dupa o altercatie cu sefa de sala la aflarea vestii ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Mostenire- cum pot beneficia efectiv de bunul mobil sau imobil dobandit dupa masa succesorala iulica_73 iulica_73 Ma numesc Laura si in urma cu 12 ani tatal meu a decedat. Dupa 3-5 luni de la deces eu , mama si sora mea am hotarit sa facem taxa de succesiune, ... (vezi toată discuția)