avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Activitate Pirvulescu Florentina

Activitate Pirvulescu Florentina

Răspuns la discuția Concediu medical
Vă rog din suflet un sfat, un răspuns!!! Mulțumesc.
Răspuns la discuția Concediu medical
Îmi cer scuze că nu am răspuns m-ai repede dar asteptam un răspuns de la medicul expert București, am primit răspunsul vineri. În urmă acestui răspuns de la INEMRCM București m-ai am încă 60 de zile concediu medical. Si astfel am plecat in grabă spre casa de sănătate pentru informații unde mi s-a spus acelasi lucru de care eram deja informată de dumneavoastră ,adică doar dacă firma isi inchide activitatea sau dă faliment reorganizare judiciară, atunci eu trebuie să-mi duc concediile medicale la casa de sănătate. Deci cei de acolo mi-au spus clar ca este obligată să se ocupe in continuare de medical si plata lui atât timp cât nu este in una din acele stări firma!Am mers rapid și la sediul firmei anunțând că am m-ai primit încă două luni de medical.,bineînțeles că am întrebat de starea firmei spunând ce mi-au spus ce-i de la casa de sănătate. Răspunsul a fost, ""nu știu ce o să fac ,dacă o închid s-au nu să vorbesc cu copiii ,ce eu trebuie să fac ce spune casa de sănătate ""!! Dacă am văzut asta am mai expus odată ce au spus ce-i de la casa de sănătate și că eu nu am nicio vină și asta este legea. Într-un sfârșit a spus să duc in continuare medicalele dar să incerc să le aduc pe lună întreagă . Tot timpul discuției am avut impresia că știe foarte bine cum stau lucrurile dar nu inteleg ce anume urmăresc!CE POT FACE? Să aștept sperând că după cinsprezece ani de muncă a mai rămas o fărâmă de omenie in acești oameni sau să mă îndrept cu pași repezi spre ITM?Îmi cer mii de scuze pentru multimea de explicații dar am vrut să fiu cât mai înțeleasă! Multumesc cu respect!
Răspuns la discuția Concediu medical
Îmi doresc doar sa nu intampin probleme atunci când voi duce concediul medical la casa de sănătate, acea decezie de încetare trebuie să reflecte faptul că nu este ceva din vina angajatului, și asta mă sperie deoarece cum v-am spus m-ai am nevoie de medical, am suferit o operatie pe coloană!Mulțumesc, cu respect.
Răspuns la discuția Concediu medical
Motivul exact nu îl spune , spațiul comercial l-a închiriat către Mega Image , la restul colegilor le-a încheiat activitatea cu o decizie prin care angajatelor cer să plece de la actualul loc de muncă către cei care au luat în chirie spațiul și firma este de acord . În acest caz ce ar trebui să scrie in decizia mea de încetare ținând cont de faptul că voi mai avea nevoie de medical iar acesta trebuie platit de casa de sănătate!Mulțumesc.
Firma la care sunt angajată își inchide activitatea, eu sunt în medical, cu ce lege ar trebui să-mi fie inchis contractul de muncă pentru a beneficia in continuare de medical, si ce acte trebuie să depun la casa de sănătate?
Am fost operată pe 23 octombrie de hernie de disc și stenoza canal spinal ,am primit concediu până pe 15 noiembrie cine imi prelungește cm după aceea si la cât m-ai am dreptul dacă am avut inca 30 de zile de cm anul acesta pană la operație, pana sa stabilit că trebuie operatie?Mulțumesc!
Lucrez de șaptesprezece ani la o firmă, acum angajatorul vrea să închirieze spațiul, pot primi șomaj in cazul in care nu vreau să rămân la firma care preia spațiul?