Firma la care sunt angajată își inchide activitatea, eu sunt în medical, cu ce lege ar trebui să-mi fie inchis contractul de muncă pentru a beneficia in continuare de medical, si ce acte trebuie să depun la casa de sănătate?
In ce sens se inchide ? Iși suspendă temporar activitatea sau activitatea acestuia încetează prin divizare ori fuziune, dizolvare, reorganizare, lichidare, reorganizare judiciară, lichidare judiciară, faliment sau prin orice altă modalitate prevăzută de lege?
Motivul exact nu îl spune , spațiul comercial l-a închiriat către Mega Image , la restul colegilor le-a încheiat activitatea cu o decizie prin care angajatelor cer să plece de la actualul loc de muncă către cei care au luat în chirie spațiul și firma este de acord . În acest caz ce ar trebui să scrie in decizia mea de încetare ținând cont de faptul că voi mai avea nevoie de medical iar acesta trebuie platit de casa de sănătate!Mulțumesc.
Fiind in concediu medical nu va pot concedia decat pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.
Îmi doresc doar sa nu intampin probleme atunci când voi duce concediul medical la casa de sănătate, acea decezie de încetare trebuie să reflecte faptul că nu este ceva din vina angajatului, și asta mă sperie deoarece cum v-am spus m-ai am nevoie de medical, am suferit o operatie pe coloană!Mulțumesc, cu respect.
Concediu medical
marysimo
In luna aprilie compania noastra se inchide, iar eu trebuie sa fac o operatie in luna martie, ca atare voi avea concediu medical si dupa luna aprilie. In cazul ... (vezi toată discuția)