Ce trebuie sa fac daca fostul angajator refuza sa-mi elibereze fisa de lichidare. nu le-a convenit plecarea mea si acum refuza sa-mi dea fisa de lichidare
Nu ma intereseaza sa-mi plateasca zile libere..vreau doar sa nu imi vina peste 1 an ca i-am plecat cu 5 calculatoare, 6 masini si 72 de vaci. :)
Probabil difera de la judet la judet. Mie mi s-a cerut expre un referat...in care sa explic clar ce anume a dus la desfacere, referat la care desigur trebuie sa atasez toate dovezie de care ai amintit tu..
Intai trebuie sesizata problema (preferabil in scris). Dupa care se emite o decizie in care se stabileste cercetarea disciplinara. Ii trimiti angajatului -cu confirmare de primire- instiintare conform art. 267sa se prezinte la cercetare. (tu stabilesti o comisie de cercetare). Faceti proces verbal de sedinta neaparat! (inregistrezi toate dovezile ridicate de ambele parti). Stabiliti printr-o decizie sanctiunea disciplinara, faci referatul (care intre timp l-am terminat....mi-a venit inspiratia =D>), si esti OK...sper sa te fi ajutat