Am trimis PLANGEREA catre biroul central pentru expertize tehnice judiciare Bucuresti unde am solicitat anularea autorizatiilor exp. teh. in cauza conform OG.2/2000 . Vreau sa stiu daca am procedat legal?
Sa inteleg ca intai, trebuie sa apelez laBiroul central de Expertize Tehnice Judiciare pentru o competenta solutionare a plangerii mele ,( care functioneaza in cadrul Ministerului Justitiei) si sa solicit ANULAREA autorizatiilor expertilor in cauza pentru nerespectarea OG.2/2000? Am in vedrre faptul ca sa stabilit completarea onorariilor printr-o incheiere la un termen de judecata si nu prin Hotararea instantei la finalul actiunii. NU am intentia de a ma eschiva ,consider ca daca instanta inaintea pronuntarii a refuzat sa ia in considerare toate contestatiile, dupa fiecare expertiza facute la timp , pe timpul procesului nu are o baza reala pentru solutionarea in acest mod a onorariilor catre experti in aceasta speta.
In cadrul procesului civil pentru anularea unui TITLU DE PROPRIETATE ,, la un termen de judecata,sa pronuntat obligativitatea completarii onorariilor pentru topografii experti tehnici judiciari , desi acestia au incalcat prevederile OG.2/2000 (unul a fost amendat de instanta ,celalalt a fost chemat in camera de consiliu pt.eroori cu intentie in intocmirea schitelor de amplasament). Imediat am adresat o plangere catre Biroul Local de exp Th. Judiciare care are nr. de inregistrare. PLANGEREA a fost trimisa inapoi la instanta , aceasta a retrimis_0 la tribunal iar in final nu se mai face nici o referire la plangere nici in Hotararea instantei nici in DECIZIA definitiva in apel la TRIBUNAL. Topografii ma someaza cu executarea silita .Conform OG>2/2000 plangerea trebuia trimisa spre competenta solutionare la BIROUL CENTRAL PT> EXP TH>JUDICIARI di cadrul MINISTERULUI JUSTITIEI ?
am nevoie de adresa postala aBiroului central pentru expertize tehnice judiciare care functioneaza incadrul serviciului profesii juridice conexe Bucuresti . Multumesc.