Buna ziua,
Are idee cineva cum pot fi contactati domnii de la Biroul Central pentru Expertize Tehnice (adica la ce numar de telefon )? Constat cu stupoare ca e informatie "clasificata", nu se gaseste nicaieri pe internet. La Ministerul Justitiei nimeni nu doreste sa comunice aceste date de contact.
Si sunt platiti din bani publici totusi...
De ce sa-i contactati neaparat la telefon ?
Faceti o notificare scrisa, prin posta cu confirmare de primire, pe adresa Ministerului justitiei cu precizarea pentru BCETJ in care mentionati problema cu care va confruntati.
Respectivul birou este format din putine persoane, candva era un singur lucrator.
Din site-ul Ministerului Justitiei rezulta ca numerele de telefon ale Serviciului Profesii Juridice Conexe, pentru expertii tehnici judiciari, sunt 0372041278/1279 (informatii).
Daca veti insista pe telefon (centrala ministerului) nu veti reusi sa rezolvati mare lucru chiar daca va raspunde centralista - cu ceva ani in urma (nu cred sa se fi schimbat mare lucru intre timp) nu exista un birou special, separat, cu nr. de telefon special.
In mesajul meu anterior v-am sugerat notificarea scrisa, cu confirmare de primire, prin posta,
Doresc reconversie
malacescu
Va rog sa-mi spuneti, care sunt pasii pentri a deveni expert tehnic judiciar, avand pregatire superioara in domeniul topogeodeziei? Multumesc tuturor celor ... (vezi toată discuția)